Menu
RSS

unnamed

La segona edició del Festival Ràbia amplia els premis

La segona edició del Festival Ràbia amplia els premis

Aquest mes d'abril tornarà el Festival Ràbia, el certamen de microcurts que van impulsar l'any passat un grup de joves cambrilencs. Aquest dimecres, els organitzadors han fet la presentació de la que serà la segona edició, que se celebrarà el 27 d'abril i que arriba amb més premis i més hores de rodatge pels participants.

Un dels organitzadors, Jonathan Galan, ha explicat que el festival el formen persones que estan dins de la Nit d’Artistes, però que no depèn de cap subvenció pública. "En un context de post atemptat vam mirar de canalitzar la nostra ràbia cap a una vessant artística", ha apuntat.

Una setmana abans de la gala, els equips participants hauran d'elaborar els seus curts, amb una durada màxima de dos minuts, i amb la ràbia com a temàtica central. El termini que tenen pel rodatge i el muntatge de les seves peces és de 72 hores, un dia més que l'any passat.

El dijous 18 d'abril, a les 21 hores, l'organització enviarà a tots els participants la premissa imprescindible que hauran d'afegir al seu curt. El diumenge 21, a les 21 hores, és el límit per lliurar els vídeos.

Al llarg de la setmana, el jurat (format per professionals de l'audiovisual com Joan Bordera, Kikol Grau i els actors Jordina Rosa i Adrià Triviño) analitzarà totes les obres rebudes. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a la web del festival (www.festivalrabia.com) fins al 17 d'abril.

Els organitzadors han remarcat que al festival pot participar qualsevol i que es valorarà especialment la integració de la premissa que donaran en la trama del vídeo. Segons han avançat, el ritme d'inscripcions és bo i confien en superar els 22 equips que van estrenar el certamen l'any passat.

A més del premi del jurat (1.000 euros), enguany s'ha afegit un nou apartat; el premi al microcurt més rabiós, dotat amb 300 euros. D'altra banda, el públic tindrà un paper destacat i s'encarregarà d'escollir dos guanyadors més, que rebran el premi del públic i el premi 'Olé Tu', valorats en 600 i 300 euros, respectivament.

La projecció dels vídeos rebuts es farà al Cinema Rambla de l'Art el dissabte 27 d'abril, a partir de les 17 hores. El lliurament de premis, amb festa posterior, està programat a les 19 hores al M'Art. L'entrada és lliure, però l'aforament és limitat.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web