Menu
RSS

unnamed

Teatre de carrer i actes tradicionals acompanyen les roses i llibres al Sant Jordi de Salou

Teatre de carrer i actes tradicionals acompanyen les roses i llibres al Sant Jordi de Salou

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou ha organitzat un any més els actes al voltant del dia de Sant Jordi, aquest dimarts 23 d'abril, que incorpora una gran varietat d’activitats culturals i lúdiques, amb el centre neuràlgic a la plaça de Sant Jordi, on es durà a terme la tradicional venda de llibres i roses.

A partir de les 9.30h es representarà l’obra 'Sant Jordi, la princesa, la rosa i el Drac', un espectacle infantil que es basa en el conte que porta el mateix nom i que posa en escena la Factoria Bram; a les 12h la cobla Cossetània amenitzarà una gran ballada a de sardanes i ja de cara a la tarda, a partir de les 17h, l’espectacle de pallassos i màgia Track a Track actuaran per a tots els públics amb jocs participatius.

Apartir de les 18h, actuaran els elements festius i tradicionals del municipi amb la participació del  Ball de Pastorets, Ball de Bastons, la Mulassa, els Nanos, la Geganta Elisabeth i les Manotes de Salou; mentre que a les 19h l’Associació Salou Teatre Grup Okupa, amb la participació del Ball d’Espases de Salou, representaran 'La increïble història de Sant Jordi'

A més, durant tot el dia hi haurà activitats pels nens i nenes amb un estand a càrrec del Club Xic’s de Salou on es podrà recollir un punt de llibre i estaran presents el Rocky i la Confetina, les mascotes del club. A la tarda s'ha programat el taller 'Crea la teva rosa dolça'.  

Tanmateix, el jardí de la Biblioteca Municipal, a partir de les 18.00h, acollirà un concert del conjunt de guitarres, duos de flauta i de percussió de l’Escola Municipal de Música de Salou. Durant tot el dia es durà a terme la 5a edició del bibliOjOc, el joc de preguntes sobre el món dels llibres, que es planteja cada setmana d'abril a octubre.

En paral·lel a la Diada de Sant Jordi, des d'aquest dilluns 15 d’abril i fins al dissabte 27 d’abril, diversos aparadors dels establiments comercials de Salou es decoraran a través de la campanya ‘Sant Jordi, aparadors literaris’.

Darrera modificació elDimecres, 17 abril 2019 19:43

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web