Menu
RSS

unnamed

La setena edició del Concurs fotogràfic Albert Iturria se centra en les associacions vila-secanes

Autor: Toni Bonet Autor: Toni Bonet

L'Ajuntament de Vila-seca ha convocat per setena vegada el concurs fotogràfic en memòria del fotògraf local Albert Iturria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d'edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre 'La cultura a Vila-seca, el moviment associatiu'.

A tomb de la instauració del Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC) el 4 de juny, instaurat per la Generalitat de Catalunya l’any 2014, i en reconeixement a les múltiples activitats organitzades per totes les entitats i associacions vila-secanes durant l’any, enguany les fotografies participants al concurs han de ser un reflex de les activitats culturals i festives que es realitzen al municipi i han de tenir com a protagonistes els membres i participants en la vida social de Vila-seca.

Els premis per a la categoria d'adults són de 700€ per al primer, 350€ per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s'estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50€.

Les obres es podran lliurar fins al dia 31 de novembre al registre general de l'Ajuntament, a l'atenció de la regidoria de Cultura, o bé mitjançant correu postal. Per aquelles activitats posteriors a la data assenyalada, s’estableix un termini extraordinari fins a dos dies després de l’activitat i no excedint la data de 7 de gener de 2020.

Darrera modificació elDimarts, 11 Juny 2019 13:36

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web