Menu
RSS
Iván Alcalá

Iván Alcalá

Iván Alcalá Rubio. Llicenciat en Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques per la URV. Col·labora en la secció d'Esports del Diari de Tarragona des de l'any 2008. Ha realitzat tasques de comunicació al Servei Municipal de Joventut i Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona. Ha seguit l'actualitat de Tarragona i el Tarragonès a través del diari digital Tarragona21.cat. Actualment és coordinador de redacció al periòdic La Vila. @I_alcala

Visions contradictòries sobre l’estat de Cambrils entre govern i oposició

Moments de tensió, talls i interrupcions contínues i una divergència d’opinions absoluta entre govern municipal i oposició. Aquest va ser el resultat del primer ple monogràfic per debatre sobre l’estat del municipi que es va convocar a Cambrils aquest dimecres. A sis mesos de les pròximes eleccions municipals, es va celebrar el debat a petició dels deu regidors a l’oposició i en un format que van acordar els 21 representants de la corporació i que va resultar un fracàs absolut. 

Una de cada seis viviendas de Salou se destina a usos turísticos

Una de las mayores preocupaciones del sector de los apartamentos es el auge cada vez más voraz de las viviendas de uso turístico. Un auge y una competencia para la cual todos los actores exigen una mayor regulación. Según los datos del Registre de Turisme de Catalunya que elabora la Generalitat, Salou lidera el ránking de localidades con más viviendas de este tipo en la provincia. En total son 5.272 las viviendas de uso turístico inscritas legalmente a mes de septiembre de 2018, una cifra que representa el 16.8% del total del censo de viviendas de la ciudad y una cuarta parte de la oferta de este tipo de alojamiento en toda Tarragona.

Habiliten 1,7 hectàrees com a àrea d'esbarjo per a gossos a Cambrils

Cambrils compta ja amb el primer parc d'esbarjo per a gossos. L'Ajuntament ha habilitat un solar de propietat municipal, de 17.000 metres quadrats, ubicat a l’encreuament entre el Camí de Mont-roig i la Riera d’Alforja. Es tracta d'una àrea verda ja existent, amb pins i zones d'ombra, que servirà perquè els propietaris de gossos puguin anar amb les seves mascotes. 

Jordi Ledesma: ‘Para mí el crimen no es más que la excusa para hablar de otras cosas’

Jordi Ledesma (Cambrils, 1979) ha publicado esta semana su cuarta novela, ‘La noche sin memoria’ (Alrevés), una obra que se sumerge de nuevo en el género negro desde un ámbito de realismo social y que bebe de los paisajes marineros de su pueblo natal. Este viernes 5 de octubre, a las 20 horas, la presentará por primera vez en el Centre Cultural de Cambrils en un acto que presentará el catedrático de Literatura Ramón García Mateos.

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web