Menu
RSS

banner ILCD 4

Iván Alcalá

Iván Alcalá

Iván Alcalá Rubio. Llicenciat en Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques per la URV. Col·labora en la secció d'Esports del Diari de Tarragona des de l'any 2008. Ha realitzat tasques de comunicació al Servei Municipal de Joventut i Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona. Ha seguit l'actualitat de Tarragona i el Tarragonès a través del diari digital Tarragona21.cat. Actualment és coordinador de redacció al periòdic La Vila. @I_alcala

Comencen les obres de remodelació del Club Nàutic Cambrils

Aquest dimarts, el Club Nàutic Cambrils ha donat el tret de sortida a la primera i segona fase de la remodelació de les seves instal·lacions. El president de l'entitat, Ramon Vallverdú, acompanyat de l'alcaldessa de la vila, Camí Mendoza, i del representant de la zona sud de Ports de la Generalitat, Enric Martínez, han dut a terme l'acte simbòlic de col·locació de la primera pedra de les obres.

Vila-seca demanarà l'opinió de la ciutadania sobre cinc grans projectes

El pla director d'equipaments esportius, la nova línia de transport interurbà, la transformació del Celler Noucentista, la continuació del Raval de la Mar fins a la Plana i les actuacions al frontal marítim de la Pineda. Aquests són els cinc grans projectes que l'Ajuntament de Vila-seca presentarà properament a la ciutadania per tal de recollir les seves impressions i obrir un procés de participació.

L’antiga picabaralla entre vileros i mariners rebrota en format teatral

Quatre matrimonis de Cambrils (l’Antònio i la Rossita, el Ramon i la Camí, el Pere i la Maria, el Plàcid i la Carmeta), formats per un membre de la vila i un altre de baix a mar, un agent de l’autoritat, un mossèn i un batlle. Aquests són els onze personatges que protagonitzaran, acompanyats per tres músics, el primer ball parlat de ‘Vileros i mariners’.

El regidor Ivan Sanz (AdC) denuncia ser objecte d'assetjament al carrer

L'Assemblea de Cambrils (AdC) ha engegat aquest dimarts el curs polític i ho ha fet amb una roda de premsa on ha alertat d'un increment de la confrontació ciutadana per qüestions ideològiques. El portaveu del grup municipal, Ivan Sanz, ha denunciat sentir-se atacat després d'haver estat increpat fins a tres ocasions al carrer "pel meu posicionament polític". 

La salouense Gala Sabaté y el cambrilense Albert Amores, campeones del mundo de pole sport

Gala Sabaté y Albert Amores son dos jóvenes de la Costa Daurada que han alcanzado la cima mundial en el pole sport, una disciplina deportiva en auge. Ambos tienen 12 años, ella es de Salou y él de Cambrils. El pasado julio se proclamaron los nuevos campeones del mundo en el dobles mixto de su categoría (novice elite), en la que compiten atletas de 10 a 14 años. Lo hicieron, además, con una nota (44 puntos) que establecieron como nuevo récord del mundo. En el caso de Albert, además, el oro fue doble, ya que también se impuso en categoría individual. 

El pleno de Salou rechaza una moción de Cs contra los ataques hacia los 'no independentistas'

El debate independentista se ha vuelto a colar este miércoles en el salón de plenos de Salou. Esta vez, a colación de una moción presentada por el grupo municipal de Ciudadanos en la que instaba al Ayuntamiento a posicionarse en contra de los actos violentos contra el sector de 'no independentistas'. La propuesta ha sido rechazada por todos los regidores salvo los cuatro de Cs y los dos del PP.

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web