Menu
RSS

unnamed

Teresa Clavé

Teresa Clavé

Llicenciada en Periodisme i Comunicació per la UAB. Fa més de 20 anys que exerceix la professió de manera vocacional i professional. Ha estat cap de comunicació d'Ajuntaments de la demarcació. Periodista del Nou Diari i Directora de La Vila. Actualment és portaveu i cap de premsa de l'Assocació Hotelera de Cambrils, Salou i La Pineda. També col·laboradora especialitzada en l'àmbit social i cultural de La Vila.

'A pinyó fix', un grup ciclista femení

Ara fa 10 anys, naixia a Cambrils A pinyó fix, un grup femení de ciclistes que gaudeix, al màxim, les sortides en bicicleta, tant de carretera com de muntanya.

La Montse Fosch -la presidenta- i la Raquel Lluch, anaven juntes al polisportiu a fer spinning i atès que al setembre, normalment, tanquen, van pensar que podrien sortir plegades a fer una volta aquells dies que no obrís la instal·lació. En tornar a reobrir, van anant reclutant noves noies que es van animar en saber de les seves sortides.

El Imserso da vida al invierno de Salou

En invierno, Salou es un pequeño paraíso vacacional para los turistas del Imserso. A mediodía, una temperatura de 21 grados centígrados, a 28 de febrero, invita a tomar el sol en la terraza de un impecable Best Da Vinci Royal, un reformadísimo cuatro estrellas muy bien situado, en frente de la Iglesia de San Ramón, muy próximo al emblemático Paseo de Jaime I, a tan sólo dos minutos de la playa y con todos los servicios básicos y comercios del pueblo, cerca.

Cambrils acollirà la 23a Trobada de portants del Sant Crist de Catalunya

Cambrils acollirà el proper dia 7 d’octubre, per primer cop a la història de la vila, la Trobada de portants del Sant Crist de Catalunya. Aquesta és la vint-i-tresena edició i es tracta d’un esdeveniment religiós que organitza la Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Cambrils, entitat presidida per Francesc Micó des de fa poc mes d’un any.

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web