Menu
RSS
Teresa Clavé

Teresa Clavé

Llicenciada en Periodisme i Comunicació per la UAB. Fa més de 20 anys que exerceix la professió de manera vocacional i professional. Ha estat cap de comunicació d'Ajuntaments de la demarcació. Periodista del Nou Diari i Directora de La Vila. Actualment és portaveu i cap de premsa de l'Assocació Hotelera de Cambrils, Salou i La Pineda. També col·laboradora especialitzada en l'àmbit social i cultural de La Vila.

Cambrils acollirà la 23a Trobada de portants del Sant Crist de Catalunya

Cambrils acollirà el proper dia 7 d’octubre, per primer cop a la història de la vila, la Trobada de portants del Sant Crist de Catalunya. Aquesta és la vint-i-tresena edició i es tracta d’un esdeveniment religiós que organitza la Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Cambrils, entitat presidida per Francesc Micó des de fa poc mes d’un any.

Joan Cogul i Tost, adéu per sempre

Joan Cogul i Tost ens ha dit adéu. El polifacètic empresari i periodista de la Costa Daurada va traspassar la matinada de l’11 de juny, als 90 anys. Avui dimarts, dia 12 de juny, a les 16 h, es farà un petit comiat a l’Església de Santa Maria del Mar de Salou, on tothom que es vulgui acomiadar d’ell hi podrà assistir.

Nace el Salou Yoga Festival, que tendrá lugar los días 12 y 13 de mayo

El yoga está ganando terreno en Salou. De la mano de dos reputadas profesionales en la materia, las profesoras de yoga Pilar Espinosa y Cristina Albadalejo, los próximos días 12 y 13 de mayo tendrá lugar en la localidad el Salou Yoga Festival, un acontecimiento único en la provincia que espera reunir más de 500 personas, según las perspectivas de sus organizadoras, a través de Espai Holístic (Escuela de Formación de Profesores de Yoga) de Vila-seca.

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web