Menu
RSS

El Cavall Alat de Vila-seca ja balla

  • Publicat a Vila-seca

La cercavila del seguici festiu de Vila-seca va tenir aquest diumenge un protagonista molt especial. Per primera vegada, el Cavall Alat que ha dissenyat el ferrer del poble, Antoni Mas, va sortir al carrer. Ho va fer davant d'una gran expectació de veïns i veïnes que van presenciar el seu bateig a les portes del Castell de Vila-seca.

Llegir més ...

Vila-seca acollirà la primera Trobada Nacional de Diables per Vegueries

  • Publicat a Cultura

El Ball de Diables de Vila-seca ha fet públics aquest dijous la imatge i el calendari de la celebració del seu 30è aniversari. L'edició d'un llibre il·lustrat per l'Andreu Faro i l'organització de la primera Trobada Nacional de Diables per Vegueries, en el marc de la Festa Major d'Estiu, seran els plats forts d'un any ple d'emocions i pólvora.

Llegir més ...

Luis Piedrahita y Blas Cantó, en la Festa Major d'Hivern de Salou

  • Publicat a Salou

El Ayuntamiento de Salou ha presentado este viernes la programación de la Festa Major d'Hivern, que arranca el próximo 24 de enero y se alargará hasta el 4 de febrero. La actuación del popular humorista Luis Piedrahita, el concierto gratuito de Blas Cantó o el Cós Blanc son algunos de los platos fuertes de una festividad que se lleva celebrando 39 años.

Llegir més ...

Ala Voronkova i Guerassim Voronkov, del Carnegie Hall al Josep Carreras

  • Publicat a Agenda

El proper dissabte 15 de desembre a les 21.00 h l’Auditori Josep Carreras acollirà la violinista Ala Voronkova i el pianista Guerassim Voronkov, en un concert que porta per nom 'Salut d’amour'. Aquest és un projecte que neix arran de la publicació del disc homònim de la violinista Ala Voronkova i el pianista i director d’orquestra Guerassim Voronkov.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web