Menu
RSS

610x90 La Vila

banner ILCD 4

El centenar de corredors del Club Atletisme Vila-seca estrena la nova equipació

El centenar de corredors del Club Atletisme Vila-seca estrena la nova equipació

Recentment, el Club Atletisme Vila-seca va lliurar la nova equipació a tots els esportistes i entrenadors del club, que actualment compta amb uns 70 socis i un centenar d’esportistes.

En el lliurament, hi van ser presents el regidor d’Esports, Francisco Almazán, juntament amb diversos col·laboradors del club com ara Carbónicas Masquefina, El Club del Lomito y Pollastres Teresa.

Durant aquesta temporada, el Club Atletisme està participant a la lliga de Cros del Consell Esportiu del Tarragonès, obtenint molts bons resultats. D’altra banda, diversos esportistes federats participen en proves en pista coberta i descoberta per tal de classificar-se per els Campionats d’Espanya d’Atletisme.

De cara a la nova temporada participaran a les Curses d’Orientació i Triatló que organitza el Consell Esportiu del Tarragonès, on el club tindrà un protagonisme especial en el triatló que s’organitzarà, un any més, a la Torre d’en Dolça a Vila-seca.

La nova junta directiva del Club Atletisme Vila-seca està presidida per Benito Manzanares; David Pérez a la vicepresidència; Yolanda Bausan a tresoreria i Alicia Lozano a secretaria.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web