Menu
RSS

El Nàutic Cambrils abandera el projecte espanyol a la Copa Amèrica de joves

El Nàutic Cambrils abandera el projecte espanyol a la Copa Amèrica de joves

El Club Nàutic Cambrils ha presentat el projecte Spanish Impulse, l’equip de joves navegants que participarà a la Red Bull Youth America’s Cup i que abandera el Club. Aquesta regata, la versió per a joves de la Copa Amèrica, començarà el 16 de juny i les finals es celebraran els dies 20 i 21 de juny a Bermuda. 

La Red Bull Youth America’s Cup es celebra en el marc de les regates de la Copa Amèrica i està dirigida a joves navegants de 19 a 24 anys que tripularan els AC45, els vaixells de classificació que han utilitzat els navegants de la Copa. Són catamarans voladors de 45 peus i extremadament ràpids.

L’equip Spanish Impulse, format pels millors 8 regatistes en classe AC45, serà l’únic equip espanyol dels 12 que hi participen de tot el món. En el seu palmarès compten amb 12 títols mundials, més de 6 títols continentals i 2 participacions als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Darrere d’ells, hi ha un equip directiu amb una dilatada experiència i una mateixa passió: la vela i la mar.

La tripulació compta amb un regatista cambrilenc, el Jordi Xammar. A més, completen l’equip Spanish Impulse Joan Cardona, Kevin Cabrera, Luis Bugallo, Joel Rodríguez, Florian Trittel, Diego Botin i Santiago Alegre. L’equip està dirigit per l’entrenador Jorge Martínez Doreste i l’assessor tècnic Pablo Torrado.

Per al Club Nàutic Cambrils, participar en aquest projecte és una gran oportunitat perquè els seus regatistes estiguin a prop dels millors navegants del món. És una oportunitat d’aprendre i viure les seves experiències i alhora dóna a conèixer el club internacionalment.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Guia de comerços i empreses locals

Blog

DYGICOM Diseño web