Menu
RSS

Més de 350 regatistes participaran al Mundial de Windsurf infantil de Salou

Els representants del Club, Josep Oliva, responsable de la secció de Vela, Jaume Vicheto, president, y Jordi Huguet, gerent del Club. Els representants del Club, Josep Oliva, responsable de la secció de Vela, Jaume Vicheto, president, y Jordi Huguet, gerent del Club.

El Club Nàutic Salou organitza del 21 al 28 d’octubre el Campionat del Món de Techno 293, disciplina infantil del windsurf. S’espera un total d’assistents de gairebé 1.500 persones (participants, tècnics, acompanyants) durant més d'onze dies amb un càlcul aproximat de més de 3 milions d’euros d'impacte econòmic a la ciutat.

"És l’esdeveniment més gran de la història del club", ha manifestat Jaume Vicheto, president del Club Nàutic Salou. L’assistència estimada de participants és de 350 esportistes representant a 30 països d’arreu del món: Argentina, Bielorússia, Brasil, República Txeca, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Regne Unit, Alemanya, Grècia, Hong Kong, Hongria, Israel, Itàlia, Japó, Letònia, Mèxic, Països Baixos, Noruega, Oman, Perú, Polònia, Portugal, Rússia, Singapur, Eslovàquia, Turquia, Ucraïna i Veneçuela.

Aquesta prova esportiva es considerada un Test Event de la propera edició dels Jocs Mediterranis 2018 que se celebraran el proper mes de juny de 2018. Per tal de portar a terme tota la organització, l'esdeveniment comptarà, a més, amb la participació de gairebé 100 persones: staff, voluntaris, treballadors,...

Per tal de poder organitzar un Mundial d’aquestes magnituds, a més de les instal·lacions pròpies del Club Nàutic de Salou, s’han sol·licitat altres espais: Base Nàutica Municipal de la platja de Ponent, on s’hi allotjarà l’Oficina de Regates i el Taulell Oficial; espais de la platja de Ponent, on s’hi instal·laran bastides per poder-hi allotjar les taules, veles i aparells dels participants. A més, la zona de l'Espigó del Moll, per tal de facilitar una zona d’aparcament per als vehicles i els remolcs.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web