Menu
RSS

Ulisses cambrilenc conquereix la Mare Nostrum

Guillermo Cañardo i Anna Corbella. Guillermo Cañardo i Anna Corbella.

L’embarcació Ulisses, capitanejada per Anna Corbella i Guillermo Cañardo, del Club Nàutic Cambrils, va ser la guanyadora en classe A-Dos, de la darrera edició de la regata Mare Nostrum. Aquesta mítica prova es celebra des de 1973, sent la primera regata per a navegants solitaris del Mediterrani.

La Mare Nostrum està organitzada pel Club Nàutic Garraf, conjuntament amb l’ANS (Associació de Navegants Solitaris). Les embarcacions participants s’enfronten a les 480 milles nàutiques del recorregut Garraf-Illes Balears-Garraf, vorejant totes les illes sense escales i deixant-les per estribord.

La darrera edició, la número 25, es va celebrar del 22 al 24 d’agost i era alhora el Trofeo Fundación Vodafone España. La competició va estar marcada per les alternances de la meteorologia i va ser substancialment més ràpida que l’edició de l’any passat. L’embarcació Ulisses va completar el recorregut en poc menys de tres dies (71 hores, 26 minuts i 54 segons).

D’altra banda, el Trofeu Costa Daurada de vela va passar el darrer cap de setmana per Cambrils, amb la participació de 48 regatistes de la classe infantil Optimist i 18 regatistes de la classe Làser provinents de sis clubs diferents.

Albert Carcellé, del Club Marítim Altafulla, guanyava en la classe làser 4,7, seguit de dos cambrilencs, Leandre Garcia i Miriam Oliva, que pujaven al pòdium després de dues intenses jornades. Pel que fa a làser radial, el pòdium el van ocupar Oriol Oliva, Andreu Vaqué i Jordi Gil-Venet, tots tres del club local. 

En la classe Optimist, al Grup 1 va guanyar Eduard Ferrer, d’Altafulla, i al Grup 2, el salouenc Iago Batista, seguit d’un altre company de club, Loïck Carrere.

Aquesta clàssica competició d’estiu finalitzarà a Salou aquest cap de setmana.

Darrera modificació elDijous, 04 Setembre 2014 22:14

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web