Menu
RSS

Proyectan la primera promoción de viviendas en Emprius en una década

  • Publicat a Salou

Hace tiempo que las grúas han vuelto a convertirse en elemento común del ‘skyline’ de la Costa Daurada. Según los últimos datos del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT), la construcción ha repuntado en la provincia hasta niveles anteriores a la crisis. En concreto, en el tercer trimestre de 2018 se han disparado un 70% las promociones de obra nueva respecto al mismo período del 2017, alcanzado números similares a los de 2009. 

Llegir més ...

Set empreses se sumen a la primera Fira de l’Ocupació a Salou

  • Publicat a Economía

El Teatre Auditori de Salou acollirà el pròxim divendres 30 de novembre, de 9 a 14 hores, la tercera edició de la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Comerç de Tarragona, que compta amb el suport del Servei d’Ocupació Municipal (SOM). Aquesta fira, que alberga per primer cop Salou, pretén acostar l’oferta de feina a la demanda i està dissenyada com a punt de trobada entre joves i empreses. 

Llegir més ...

El turisme espanyol ha caigut un 5,3% a la Costa Daurada aquesta temporada

  • Publicat a Economía

La Costa Daurada ha tancat la temporada turística amb una davallada del 3% en pernoctacions respecte a l'any passat, quan es van registrar xifres rècord, i ha tornat a xifres similars al 2016. Són les dades de l'Observatori Turístic i del Parc Científic i Tecnològic de Catalunya (PCT) que han presentat la Federació Empresarial de Turisme (FEHT) i la Diputació de Tarragona.

Llegir més ...

Este fin de semana arranca el Rally de Tapas por Salou

  • Publicat a Salou

Salou inicia este viernes 19 de octubre la seçéptima edición del Rally de Tapas en el que participan 30 establecimientos. Se trata de una iniciativa que pretende promover la amplia oferta gastronómica del municipio, y que cuenta con la colaboración de cervezas San Miguel, del Rally RACC, y de la Asociación de Comerciantes y Empresarios de Salou.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web