Menu
RSS

banner ILCD 4

Salou, Cambrils i Vila-seca se sumen un any més al conveni Corner de la Costa Daurada

  • Publicat a Economía

Un total de 24 ens turístics públics i privats de la Costa Daurada promocionaran un any més els seus atractius de manera conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals que se celebrin al llarg d'aquest any 2018. Així ho estableix el 15è conveni Corner, l'acord anual signat aquest dimarts al Palau de la Diputació de Tarragona.

Llegir més ...

Ercros inicia las negociaciones del ERE que afecta a 48 trabajadores de su fábrica en Vila-seca

  • Publicat a Economía

Ercros ha iniciado este martes el proceso de negociación con los representantes de los trabajadores para acordar la reestructuración de personal derivada del cierre de las plantas de producción de cloro con tecnología de mercurio de las fábricas de Vila-seca I y de Flix, así como el cierre de la fábrica de Cardona que es la que suministra materia prima (cloruro sódico) a estas plantas.

Llegir més ...

La mostra 'Cambrils, entrada al país del vi' tanca amb més de 15.000 visitants

  • Publicat a Economía

Més de 15.000 visitants, 5.400 copes, 18.640 tastos de vi i 7.884 degustacions gastronòmiques. Les xifres parlen per si soles. La vuitena edició de “Cambrils, entrada al País del Vi” ha estat tot un èxit. La mostra del vi i la gastronomia, celebrada al Parc del Pescador de Cambrils de l’11 al 15 d’octubre, ha doblat els números de la passada edició i ha registrat un alt nivell de satisfacció per part de visitants, cellers, productors i elaboradors.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web