Menu
RSS

610x90 La Vila

banner ILCD 4

Salou, acreditada com a destinació de Turisme Esportiu especialitzada en vela lleugera

Salou, acreditada com a destinació de Turisme Esportiu especialitzada en vela lleugera

Salou ha ampliat la seva certificació en Turisme Esportiu amb la modalitat de vela lleugera. El director de l’Agència Catalana Turisme (ACT), Xavier Espasa, ha lliurat aquest dijous la placa que acredita que les instal·lacions del Club Nàutic de Salou compleixen amb els requisits tant tècnics com de gestió per a la pràctica d’aquest esport.

A més, implícitament es reconeix la ciutat com una destinació que ofereix recursos i serveis d’alta qualitat, instal·lacions esportives, allotjaments adaptats i serveis especialitzats tant per als esportistes professionals com per als turistes que vulguin practicar activitats esportives en vela lleugera.

L’acte s’ha dut a terme a la sala social del Club en presència de l’alcalde de Salou,Pere Granados, a més de Josep Oliva, Responsable de la Secció de Vela de la Junta Directiva del Club Nàutic de Salou i el director de l’ACT, Xavier Espasa, el qual ha lliurat la certificació.

La idea és aprofitar al màxim el gran potencial que tenen les platges de Salou i els recursos naturals marítims per practicar activitats nàutiques i activitats vinculades al territori. No en va, Salou ha estat escollida com a subseu de vela pels Jocs Mediterranis i ja s’han iniciat els treballs per a la construcció d’una base nàutica a la platja de Ponent, al costat del Club Nàutic. Des de Salou també es treballa ja per aconseguir una nova certificació esportiva en cicloturisme.

El segell de Turisme Esportiu posiciona la ciutat de Salou com a destinació turística adaptada a les necessitats dels i de les esportistes que busquen poder realitzar els seus entrenaments i millorar el seu rendiment físic i tècnic; ara per ara, en futbol (2013) i en vela lleugera (2016) i es complementa amb la que va obtenir de manera pionera l’any 2003 en Turisme Familiar com a primer municipi català especialitzat en rebre famílies.

Catalunya compta, actualment, amb 16 destinacions certificades amb el segell de Turisme Esportiu (Amposta, Banyoles-Pla de l’Estany, Blanes, Calella, Cambrils, Castelldefels, Castelló d’Empúries-Empuriabrava, l’Ametlla de Mar, la Seu d’Urgell, Lloret de Mar, Salou, Santa Susanna, Sort, Val d’Aran, l’Hospitalet de Llobregat i Girona) i prop de 250 establiments acreditats. Aquest mes de novembre, Catalunya va rebre el premi a la millor destinació de turisme esportiu del món en el marc de la fira World Travel Market celebrada a Londres.

En el cas de Salou, fins ara estaven certificats el Complex Esportiu Futbol Salou i 11 allotjaments turístics (10 hotels i 1 càmping), als quals se suma ara el Club Nàutic.

Darrera modificació elDijous, 17 Novembre 2016 19:28

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web