Menu
RSS

610x90 La Vila

banner ILCD 4

L’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda rep el Premi a la Iniciativa Turística

L’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda rep el Premi a la Iniciativa Turística

El president de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, el reusenc Xavier Roig, va rebre dissabte passat al vespre, i en nom de l’entitat que representa des del mes de maig de 2016, el Premi a la Iniciativa Turística en el marc de la 25a Nit del Comerç i Turisme de Reus.

Per Xavier Roig, “els hotelers rebem aquest premi amb molta satisfacció, ja que posa en valor la feina ben feta i l’esforç constant que fa el sector per demostrar el bon nivell i l’excel·lència per la qual treballem tots plegats”. Pel president dels hotelers, “els nostres estàndards de qualitat tenen un bon nivell i així ho demostren les enquestes dels turistes que ens visiten, que mostren un nivell de fidelització molt important, segons els estudis de l’Observatori del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya”.

Xavier Roig, reusenc de naixement, destaca les bones relacions entre les poblacions veïnes de Salou, Cambrils i La Pineda-Vila-seca amb Reus, ja que “ens nodrim els uns als altres d’experiències que ens fan més grans i més rics i això és quelcom que ens enforteix davant la competència d’altres destinacions turístiques”.

L’acte de lliurament del premi es va realitzar al Restaurant Vermut Rofes i va reunir els sectors comercial i turístic de la ciutat i dels productors de la DOP Siurana. L’organització va a anar a càrrec de l’Agència Reus Promoció, amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Reus, el Consell Regulador DOP Siurana, la Cambra de Comerç, Indústrica i Navegació de Reus i el Gremi de Forners de Reus i Comarca.

 

Darrera modificació elDimecres, 30 Novembre 2016 20:13

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web