Menu
RSS

banner ILCD 4

Dos hotels de Salou, entre els millors per a viatjar en família segons els turistes

Dos hotels de Salou, entre els millors per a viatjar en família segons els turistes

Dos establiments hotelers de Salou han estat seleccionats com a "Millors hotels per viatjar en família" al famós rànquing "Travellers’ Choice", uns guardons concedits pel portal TripAdvisor, el lloc web de viatges més gran del món.

Aquests premis, que s'atorguen cada any, seleccionen 25 establiments en diferents categories basant-se en milions d'opinions i comentaris de viatgers de tot el món, per acabar reflectint "el millor del millor" sobre el servei, qualitat i satisfacció dels clients que han visitat els establiments. Més concretament, els dos hotels de Salou que enguany han format part d'aquest rànquing són l’H10 Salauris Palace (15a posició) i l’H10 Mediterranean Village (21a posició), ambdós pertanyents a l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda.

David Batalla, president de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), ha mostrat la seva satisfacció assenyalant que "són importants tots aquests reconeixements, ja que reafirmen els hotelers i a tots els empresaris turístics en la seva aposta per invertir i millorar les instal·lacions de cara a poder atendre els visitants amb les màximes garanties per tal d'ajudar a posicionar la Costa Daurada, i més concretament a Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda, com una destinació ideal per a famílies. Aquest és el turisme que volem", ha apuntat.

En aquest sentit, durant el 2017, tant els establiments hotelers, apartaments i els càmpings de Salou, Cambrils i Vila- seca, la Pineda invertiran uns 100 milions d'euros per millorar les seves instal·lacions, la qualitat i els serveis que ofereixen a les famílies, una quantitat similar a la de 2016.

A més, Batalla ha afegit que "fa temps que estem treballant plegats, sector privat i sector públic, com el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, per impulsar i promocionar amb més dinamisme les bondats de la Costa Daurada per ser visitada en família".

Una altra dada positiva que reafirma que s'està anant en la direcció correcta per posicionar la Costa Daurada com una destinació familiar són les dades recollides el 2016 per Tour 10, majorista amb més d'11 anys d'experiència en el sector de les agències de viatges. En el seu estudi, les províncies espanyoles favorites per passar les vacances d'estiu en família són Màlaga, Almeria, Huelva, Tarragona, Alacant i Múrcia.

Així, Jesús Marín, director general de Tour 10 afirmava, fa uns mesos en una publicació digital de turisme que, "gran part dels hotels localitzats en llocs com Salou, Benidorm, Torremolinos i Roquetas de Mar han vist en el turisme familiar un nínxol de mercat amb gran potencial i han condicionat les seves instal·lacions i serveis sent conscients de la importància que constitueix aquest tipus de turisme per als seus negocis".

 

Darrera modificació elDijous, 02 Març 2017 10:55

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web