Menu
RSS

L’Estació Nàutica impulsa la pesca esportiva tot l’any

L’Estació Nàutica impulsa la pesca esportiva tot l’any

Coincidint amb una nova edició del Saló Nàutic de Barcelona, l’Estació Nàutica Costa Daurada ha presentat un nou producte turístic relacionat amb el mar i que pretén posar en valor la pesca esportiva a tot el seu l’àmbit.

Aquest nou projecte neix fruit de la voluntat de potenciar activitats singulars que poden fer-se tot l’any a les set poblacions integrades a l’Estació Nàutica. El projecte ‘Fishing Estació Nàutica’ ha estat treballat conjuntament durant els darrers mesos per la pròpia Estació Nàutica i les empreses especialitzades de pesca esportiva.

La col·laboració de les empreses professionals de pesca i la important feina realitzada ha permès identificar les diferents tècniques que poden utilitzar-se per practicar la pesca esportiva a la zona, tant al Golf de Sant Jordi com també als darrers kilòmetres del riu Ebre. També s’han recollit els diferents tipus d’espècie que poden capturar-se al llarg de l’any. Tota aquesta informació s’ha recopilat en un catàleg on hi ha apareixen un total de deu tècniques diferents i un calendari anual per tipus de captures amb dinou espècies diferents.

La presentació del catàleg i el vídeo promocional va comptar amb la presència del president de l’Estació Nàutica Costa Daurada, Vicent Martí, i el responsable de pesca esportiva de l’Estació Nàutica, Joan Vicenç Barbas.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web