Logo
Imprimir aquesta pàgina

Salou, Cambrils i Vila-seca se sumen un any més al conveni Corner de la Costa Daurada

Salou, Cambrils i Vila-seca se sumen un any més al conveni Corner de la Costa Daurada

Un total de 24 ens turístics públics i privats de la Costa Daurada promocionaran un any més els seus atractius de manera conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals que se celebrin al llarg d'aquest any 2018. Així ho estableix el 15è conveni Corner, l'acord anual signat aquest dimarts al Palau de la Diputació de Tarragona.

Les accions a desenvolupar en el conveni Corner compten amb un pressupost conjunt de 287.000 euros (un 20% més que l'anterior), compartit de manera proporcional entre tots els participants. Pel que fa a les fires internacionals, els signants del conveni participaran a les fires ITB (Berlín, Alemanya), Vakantiebeurs (Utrecht, Holanda), WTM (Londres, Regne Unit) i MITT (Moscou, Rússia). I quant a les fires estatals i nacionals, assistiran a Fitur (Madrid), Navartur (Pamplona) i B-Travel (Barcelona), a més de la fira Mercat d'Escapades, al centre de Barcelona.

Enguany han rubricat el 14è conveni els ajuntaments d'Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, el Vendrell i Vila-seca, els consells comarcals del Baix Camp, la Conca de Barberà i el Priorat, l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l'Associació Priorat Enoturisme, l'Associació Costa Daurada Destinació Golf i Pitch & Putt, l'Estació Nàutica Costa Daurada, Aquopolis Costa Daurada, i PortAventura. Pròximament també es preveu signar un conveni Corner específic amb ajuntaments i entitats turístiques de les Terres de l'Ebre.

Fitur, la Fira Internacional de Turisme, que tindrà lloc a Madrid del 17 al 21 de gener és la propera cita que tenen els signants del conveni córner de la Costa Daurada, als quals se sumaran municipis i ens públics de les Terres de l'Ebre. D'aquesta manera les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l'Ebre, gestionades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, promocionaran els seus atractius turístics un any més en aquesta fira, una de les que compta amb més participació i projecció internacional dins el sector turístic.

A l'edició del 2017, Fitur va batre rècord de participació amb 9.605 empreses expositores de 165 països o regions, amb més de 135.000 participants professionals i prop de 110.000 visitants de públic no professional. Fitur, doncs, es converteix en una cita imprescindible per a donar a conèixer als principals mercats les novetats, així com per incrementar i consolidar les relacions comercials amb operadors turístics internacionals i establir aliances empresarials que permetin atendre els canvis i necessitats que demanda el mercat.

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.