Menu
RSS

unnamed

Salou, destinació de cicloturisme

Salou, destinació de cicloturisme

Salou ha rebut aquest 2018 la tercera certificació de turisme esportiu per part de l’Agència Catalana de Turisme. Es tracta del segell de Cicloturisme, que ha rebut per les seves "excel·lents comunicacions i varietat de rutes pel litoral de la Costa Daurada".

La capital de la Costa Daurada compleix amb els requeriments exigits per obtenir la certificació, com ara disposar d’una oferta d’empreses especialitzades en cicloturisme, un espai físic on els cicloturistes puguin consultar la informació relacionada amb aquest esport (Oficines d’Informació del Patronat de Turisme), un catàleg específic  i un espai a la web turística de Salou per consultar tota aquesta informació.

Per tal d’oferir una bona experiència a aquest sector visitant, Salou posa a disposició dels cicloturistes diverses possibilitats en funció dels nivells i gustos de l’usuari. Per un costat, poden optar pel ciclisme en carretera, que consta de cinc rutes amb sortida des de Salou per descobrir les Muntanyes de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

També ofereix el Cross Country, amb un circuit dissenyat entre l’Ajuntament de Salou i l’Associació Ciclista de Salou, i situat entre l’avinguda del Cap de Salou i l’avinguda del Pla de Maset. Per aquells que optin pel ciclisme en família, la ciutat disposa d'una àmplia xarxa de carrils bici seguint la costa, que permet arribar fins Cambrils o la Pineda.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Salou, Benet Presas, ha destacat que “s’ha treballat intensament per aconseguir aquesta certificació, ja que creiem que és un segment que pot ajudar a desestacionalitzar la temporada turística i que aporta qualitat i valor a la destinació”. L’alcalde, Pere Granados, també ha volgut assenyalar “la importància d’oferir serveis exclusius a aquest nou sector turista perquè la seva experiència a Salou sigui única”. 

La capital de la Costa Daurada disposa de quatre hotels especialitzats en cicloturisme que ofereixen serveis exclusius per acollir ciclistes i que han apostat per obtenir el segell d’Establiment Cicloturista de la Generalitat de Catalunya: H10 Vintage Salou, Vil·la Romana, Regente Aragón i Calypso. Tots ells han instal·lat un espai específic per poder guardar les bicicletes, amb eines a disposició del client per poder netejar-les i arreglar-les si fos necessari.

Cal destacar que Salou va aconseguir durant el 2003 el segell de Turisme Familiar per l’Agència Catalana de Turisme. Posteriorment, el 2013 va obtenir la certificació de Destinació de Turisme Esportiu amb la modalitat de Futbol i al 2016 va rebre aquest segell amb la modalitat de vela lleugera.

Darrera modificació elDimarts, 20 Març 2018 12:54

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web