Logo
Imprimir aquesta pàgina

Torna la Fira Marítima de la Costa Daurada del 17 al 20 de maig

Torna la Fira Marítima de la Costa Daurada del 17 al 20 de maig

El proper 17 de maig arrencarà una nova edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada, que s’allargarà fins diumenge 20 de maig. L’esdeveniment, organitzat pel Cub Nàutic de Cambrils per delegació de l’Ajuntament de Cambrils, arriba aquest any a l’onzena edició com una trobada del sector marítim ja consolidada i sent ja un referent de la nàutica a Catalunya.

L’any passat van passar més de 15.000 visitants per la Fira, un espai de 18.000 metres quadrats en ple Passeig Marítim de Cambrils. En aquesta edició es preveu que l’afluència de gent s’iguali o fins i tot es pugui superar. Pel que fa a expositors, se n'espera una cinquantena d'etands en la que aspira a ser la segona fira del sector en importància de Catalunya després del Saló Nàutic de Barcelona.

L’alcaldessa  de Cambrils, Camí Mendoza ha afirmat que, a més de promocionar un sector estratègic i diferencial de Cambrils, la fira és una oportunitat per obrir les portes del mar a tothom i popularitzar les activitats nàutiques.

A continuació, la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, ha destacat la suma d’esforços per reforçar el posicionament de Cambrils i convertir la fira en un referent tant pel públic final com per la indústria nàutica.

Per la seva banda, la regidora de Turisme, Mercè Dalmar, ha assegurat que la fira és un producte turístic amb un gran potencial i ha explicat que enguany un grup  d’instagramers participarà en una jornada Instawalk i mostrarà la seva visió de Cambrils des del mar en una exposició fotogràfica dins la mateixa Fira Marítima.

El president del Club Nàutic de Cambrils, Ramon Vallverdú, ha explicat que "la Fira Marítima vol apropar el món de la nàutica a tothom” i per això el Club Nàutic “organitza moltes activitats i de diferents àmbits, des de les més específiques per a aquelles persones que disposen d'una embarcació a activitats d'iniciació i experimentació perquè, des dels més petits als més grans, puguin descobrir una nova passió o un nou hobbie relacionat amb el mar".

Finalment, la gerent del Club Nàutic, Jordina Gallinat, ha anunciat algunes novetats com un concurs de dibuix per les escoles, la incorporació dels patinets elèctrics o la xerrada de dos regatistes que compartiran les seves experiències.

 

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.