Menu
RSS

unnamed

Totes les platges de la Costa Daurada revaliden la bandera blava aquest estiu

Totes les platges de la Costa Daurada revaliden la bandera blava aquest estiu

Les platges catalanes han obtingut aquest 2018 101 banderes blaves, sis més que l'any passat. A casa nostra, Cambrils, Salou i Vila-seca han revalidat aquests distintius de qualitat i han col·laborat a que la demarcació de Tarragona sigui un any més la que més banderes blaves té a Catalunya, passant de 42 a 43 respecte al 2017.

A la Costa Daurada issaran la bandera blava quatre platges de Cambrils, la de Vilafortuny, la de Cavet, la de Prat d'en Forés i La Llosa; dues a Salou, Capellans i Llevant; a més de la platja de la Pineda, a Vila-seca.

A més, s'han distingit 22 ports catalans amb bandera blava, entre els quals es troben els de Salou i Cambrils.

L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) i la Fundació d'Educació Ambiental lliuren aquestes distincions a aquelles platges, clubs nàutics i ports esportius que superen els seus exàmens de condicions higièniques, de seguretat, accés lliure, sostenibilitat, de compliment de la legislació, l'atenció a persones amb discapacitat, i l'oferta complementària i educativa, entre altres. 

La única platja nova que s'incorpora al llistat de banderes blaves es troba a Mont-roig del Camp - Miami Platja i és la de Casa dels Lladres, que se suma a la de Cristall i Pixerota. D'altra banda, a la ciutat de Tarragona han estat distingides les platges de La Mora, Arrabassada, la Savinosa i la de Tamarit; i a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant les platges de La Punta del Riu, l'Arenal i la de Torn. 

Les altres platges tarragonines distingides amb la bandera blava pel 2018 són la de Cunit de Ponent i també la de Llevant, la de Segur de Calafell, l'Estany-Mas Mel i Calafell, la de Coma-ruga, Francàs i Sant Salvador al Vendrell, les de Roda de Barà i Costa Daurada a Roda de Barà, les de la Paella, el Barri Marítim i Es Muntanyans a Torredembarra, i la platja d'Altafulla. 

A les Terres de l'Ebre, també han estat guardonades les platges de Sant Jordi d'Alfama, Cala Forn, Pixavaques, l'Alguer i Calafató de l'Ametlla de Mar, les de Cap Roig i Avellaners a l'Ampolla, les del Parc del Garbí i les Delícies a Sant Carles de la Ràpita, la de Riumar a Deltebre i la de les Cases d'Alcanar al muncipi d'Alcanar. 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web