Menu
RSS

unnamed

Comencen a construir a Salou el primer hotel en 15 anys

Comencen a construir a Salou el primer hotel en 15 anys

Si tot va segons les previsions, l’any que ve obrirà a Cap Salou el primer hotel que es construeix a la capital de la Costa Daurada en els darrers quinze anys. L’Ajuntament de Salou va aprovar l’any 2015 la modificació del POUM per permetre aquesta inversió, però no ha estat fins fa uns mesos que s’han iniciat les obres en el solar situat al final de la Carretera de la Costa, entre els carrers del Vaporet i de l’Ermitanet, a càrrec de la cadena Golden Hotels. Serà, a més, el segon establiment de Salou amb categoria de 4 estrelles superior.

A la finca, amb una superfície de 3.800 metres quadrats, ja es pot veure una gran grua i els treballs en els fonaments de l’edifici ja estan bastant avançats, tot i que durant els mesos d’estiu els treballs s’han aturat tal com fixa la normativa municipal. En aquest mateix solar, l’empresa va començar a construir, l’any 2008, un bloc d’apartaments que va quedar aturat per la crisi i que no va arribar a veure la llum mai.

L’hotel comptarà amb unes 165 habitacions. Tindrà dues plantes subterrànies, dedicades a serveis i aparcaments, així com una planta baixa semi-soterrada -aprofitant el desnivell del terreny-, on s’ubicarà l’accés, el hall, la recepció, l’administració, els serveis, el bar i el restaurant. Per altra banda, a l’exterior de la planta baixa s’ubica una zona de terrassa i piscines.

L’establiment comptarà amb cinc plantes amb habitacions. La cinquena alçada, però, només es construirà a la banda que dona façana a la Carretera de la Costa, amb un total de 17 habitacions i un bar que donarà a la coberta de l’edifici amb el carrer del Vaporet. Aquesta coberta s’usarà per a usos lúdics, amb una piscina a l’aire lliure i una zona de bar.

La inversió de l’empresa ronda els 15 milions d’euros i una vegada estigui en funcionament, l’hotel podria donar feina a unes 70 persones. La previsió és que pugui obrir portes de cara a la temporada estival del 2019.

Aquest serà el setè establiment que té Golden Hotels al llarg del litoral català. La cadena hotelera barcelonina, amb seu a Pineda de Mar, ja compta amb tres hotels més a la Costa Daurada: el Donaire, tot just davant d’aquest, el Port Salou i l’Avenida Suites, tots ells de quatre estrelles.

Darrera modificació elDilluns, 11 Juny 2018 09:24

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web