Menu
RSS

unnamed

Demanen crear un espai de 'coworking' per a emprenedors a un equipament municipal

Exemple d'espai coworking existent a l'Ateneu Juvenil de Cambrils des de l'any 2014. Exemple d'espai coworking existent a l'Ateneu Juvenil de Cambrils des de l'any 2014.

El Grup Municipal de Vila-seca a Comú presentarà en el pròxim ple una proposta per impulsar un Viver d'Empreses que permeti el treball col·laboratiu al municipi. L’objectiu d’aquest projecte, destaca la formació en un comunicat, és donar suport a la iniciativa emprenedora i permetre la diversificació econòmica.

"Un viver d’empreses de titulariitat municipal és un equipament promogut pels ajuntaments amb l’objectiu de dinamitzar el teixit econòmic local i afavorir el desenvolupament d’activitats empresarials i la creació d’ocupació estable i de qualitat", defensen.

La seva tasca està especialment orientada a aquelles persones que desitgen crear una nova empresa atès que els permet instal·lar-se de forma temporal en un equipament municipal, a un preu reduït, amb serveis i infraestructures adequades i on reben suport per dur a terme la seva activitat empresarial en els seus primers anys. Habitualment, aquests equipaments disposen de despatxos i altres espais d’us compartit com són una recepció, aules de formació o sales de reunió.

Per la seva banda, amb el format ‘coworking’ els comuns pretenen fomentar relacions estables entre professionals i empreses de diferents sectors que poden acabar amb l’establiment de relacions de client i proveïdor o bé impulsar projectes de forma conjunta a través d’aliances.

Des de l'agrupació local manifesten que, “per aconseguir que un projecte d'aquest tipus sigui un èxit, és imprescindible comptar amb el suport d'organitzacions que siguin capaços de brindar valor afegit com la Universitat Rovira i Virgili, cambres de comerç i associacions empresarials”.

Darrera modificació elDimecres, 13 Juny 2018 20:07

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web