Menu
RSS

unnamed

Set empreses se sumen a la primera Fira de l’Ocupació a Salou

La Fira de l’Ocupació es celebrarà entre les 9 i les 14 hores a les instal·lacions del Teatre Auditori de Salou. La Fira de l’Ocupació es celebrarà entre les 9 i les 14 hores a les instal·lacions del Teatre Auditori de Salou.

El Teatre Auditori de Salou acollirà el pròxim divendres 30 de novembre, de 9 a 14 hores, la tercera edició de la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Comerç de Tarragona, que compta amb el suport del Servei d’Ocupació Municipal (SOM). Aquesta fira, que alberga per primer cop Salou, pretén acostar l’oferta de feina a la demanda i està dissenyada com a punt de trobada entre joves i empreses. 

El públic preferent és el jove (de 16 a 29 anys inscrit al programa de la Garantia Juvenil) però, en aquest cas, des del SOM Salou també s’obrirà la fira als usuaris de la Borsa de Treball. La fira tindrà lloc a les instal·lacions del Teatre Auditori de Salou, on s’habilitaran diferents espais per a dur a terme una part de tallers formatius i una zona de contacte amb el sector empresarial. Per poder accedir al recinte i participar a la fira cal estar prèviament inscrit a través de la web de la Cambra (cambratgn.com dins de la pestanya jornades). L’aforament és limitat.

La primera part de la jornada consistirà en dos tallers pràctics a càrrec d’especialistes. El primer, que es farà a les 9.30 hores, es titula ‘Com comunicar en una entrevista de selecció’ i anirà a càrrec d’Anna Morros, llicenciada en Psicologia, Màster en RRHH i Màster en Educació i TIC (E-learning). A les 10.30h es farà el taller ‘Automotivació, la clau de l’èxit’, amb Sergi Velayos, Emotional Trainer.

Els participants compartiran després un esmorzar, abans de fer els tallers amb les empreses, a partir de les 12h. En aquesta fira estaran presents set empreses del territori, PortAventura, Gesieme, SL, Sangulí Salou, Cambrils Park, Complex Esportiu Futbol Salou, Grup Reside, Leroy Merlin i Adecco, a més d’un estand del Servei d’Ocupació de Salou.

L’alcalde, Pere Granados, ha manifestat que “es tracta d’una bona oportunitat per promoure els canals de comunicació entre les empreses i els joves demandants d’ocupació i fer-ho a casa nostra”. Per la seva part, el regidor d’Ocupació, David González, afegia que “és una bona manera de donar visibilitat als joves en recerca activa d’ocupació; a més d’oferir en un sol espai els recursos i les eines per millorar l’ocupabilitat i alhora impulsar altres alternatives de recerca de feina”. 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web