Menu
RSS

unnamed

Neix l'Associació d'Hostaleria de Salou amb l'objectiu de fomentar la gastronomia durant tot l'any

Neix l'Associació d'Hostaleria de Salou amb l'objectiu de fomentar la gastronomia durant tot l'any

Aquest dimarts s’ha presentat la nova Associació d’Hostaleria de Salou, una entitat que neix amb l'objectiu d'unir esforços i crear sinergies entre els restauradors de la localitat. La seva meta, convertir Salou en un destí gastronòmic els 12 mesos de l'any a través de diferents esdeveniments gastronòmics.

Està previst que durant les properes setmanes es faci la presentació de la junta completa de la nova associació en una festa d’inauguració a Salou, la qual donarà el tret de sortida oficial a tots els propòsits i objectius exposats.

Pel president de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, Francesc Pintado, “avui és un dia molt especial. Seguim amb el propòsit de regenerar i dinamitzar el sector arreu del territori. És un honor fundar avui l’AEH Salou de la mà de 40 establiments associats i de l’Ajuntament de Salou”

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha cregut des del primer moment en la necessitat de disposar d’una associació que vehiculi i dinamitzi el sector i ha felicitat en primera persona a Francesc Pintado i a tot el seu equip per donar impuls a la creació de l’AEH Salou. “Em sento orgullós de tots els empresaris i en especial d’aquells que han tingut la iniciativa de crear aquesta entitat”, ha expressat.

L’Ajuntament de Salou i el seu Patronat de Turisme ja duen a terme al llarg de l'any diverses iniciatives per fomentar Salou com experiència gastronòmica, però com diu el seu alcalde “la col·laboració pública i privada farà que Salou sigui un referent gastronòmic a la Costa Daurada”

Pep Moreno, primer president de l’Associació, també ha volgut agrair el suport dels primers 40 establiments associats i a Francesc Pintado per “facilitar-nos la forma de crear l’associació”. Moreno té clar que la nova associació “ha de promoure activitats que atreguin nous visitants i donin a conèixer Salou com un destí purament gastronòmic”

A curt termini l’AEH Salou vol col·laborar amb esdeveniments gastronòmics ja consolidats i organitzar-ne de propis. L’objectiu de Pep Moreno és que en pocs anys Salou tingui deu activitats gastronòmiques consolidades cada any. “No pretenem que tots els establiments hi participin, però sí que tots es vegin reflectits en alguna de les iniciatives”, ha dit.

Durant la presentació de l’Associació, Francesc Pintado en nom de la junta, ha agraït el suport de l’alcalde de Salou regalant-li la ja mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. L'acte també ha comptat amb la presència d'altres membres de la junta: Fernando López del Restaurant Totxo; Javier García del Xiringuito Elektra; Edu Cuesta del Restaurant Le Sommelier; Jose Felix Ruiz del Restaurant Lunattic i Jaume Solé de PortAventura.

Darrera modificació elDimecres, 30 Gener 2019 11:28

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web