Menu
RSS

unnamed

El touroperador TUI espera duplicar aquest any el nombre de turistes procedents de Rússia

El touroperador TUI espera duplicar aquest any el nombre de turistes procedents de Rússia

El touperador TUI Russia & CIS, un dels principals operadors turístics d'aquest país, ha presentat a Salou la seva estratègia de creixement a Espanya i Catalunya, on confia doblar el nombre de turistes que va portar l'any 2018.

Durant la presentació, duta a terme pel seu CEO a Rússia i països del CEI (Comunitat d'Estats Independents), Taras Demura, l'empresa ha detallat les diferents novetats pels propers mesos, amb les que busquen tancar 2019 amb un augment del nombre de clients transportats fins als 1.300.000, doblant els 700.000 de 2018. Aquest any la companyia enviarà més de 30.000 turistes i té un objectiu pel proper any de 60.000 cap al nostre país.

L'acte s'ha celebrat a PortAventura amb l'objectiu, ha explicat Demura, de "reforçar el compromís de l'operador turístic per Espanya i Catalunya en general i la Costa Daurada en particular". Més de 120 directors i propietaris d'agències de viatges russes amb seu a Espanya hi van participar.

Un dels pilars de l'estratègia per 2019 i 2020 serà l'obertura de noves connexions aèries entre Rússia i països veïns i Catalunya. En aquest sentit, a l'estiu 2020 s'estudia la possibilitat d'incorporar nous vols a Reus. En l'actualitat, TUI cobreix rutes des de 22 ciutats russes.

Així mateix, el CEO de TUI Russia & CIS ha explicat l'obertura de noves oficines a països veïns a Rússia com Bielorússia o els països bàltics (Estònia, Lituània i Letònia). "El potencial d'emissió de turisme des d'aquests països cap a Catalunya i Espanya és molt elevat i per això hem volgut apropar-nos a les agències locals amb aquestes noves oficines". En aquest sentit, Demura ha explicat que el grup rus tancarà 2019 amb més de 13.000 contractes vigents amb agències de viatges independents.

El grup turístic està integrat per més de 300 agències de viatges (pròpies i delegacions). A Espanya, TUI Russia & CIS està representada pel receptiu iTravex, agència líder pels mercats de Rússia, Ucraïna i Països de l'Est, i amb oficines a Barcelona, ​​Cambrils, Lloret de Mar, Palma de Mallorca, Tenerife, Andorra, Praga i Moscou.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web