Menu
RSS

unnamed

Activitats infantils, descomptes i 2x1 en nits d'allotjament en el cap de setmana 'Hola Família!'

Activitats infantils, descomptes i 2x1 en nits d'allotjament en el cap de setmana 'Hola Família!'

Cambrils, Salou i Vila-seca s'han sumat per segon any a la campanya 'Catalunya, Hola Família!', la gran acció promocional del turisme familiar que tindrà lloc el cap de setmana del 7 al 9 de juny.

Durant aquests dies, 25 destinacions turístiques i 120 empreses d’arreu de Catalunya participen en aquesta iniciativa i han programat prop de 200 activitats pensades especialment per gaudir en família. Concretament, a les comarques de Tarragona, en tindran lloc prop de 70, amb la participació de 33 empreses privades.

A més de les tres poblacions de la Costa Daurada central, hi ha quatre destinacions tarragonines més que se sumen a l''Hola Família!' i que estan acreditades amb les marques 'Natura i Muntanya en Família' o 'Platja en Família'. Són Calafell, El Vendrell, Muntanyes de Prades i Els Ports.

Els allotjaments ofereixen dues nits al preu d’una (divendres i dissabte) per incentivar les reserves de les famílies durant aquest cap de setmana. Pel que fa a les activitats programades per a aquest cap de setmana, seran gratuïtes o bé amb descomptes del 50%.

Blanes, Calella, Castelldefels, Lloret de Mar, Roses o Vilanova i la Geltrú són altres destinacions de costa catalanes que compten amb inciatives per aquest cap de setmana. Pel que fa a les destinacions de natura i muntanya, també participen en aquest cap de setmana familiar Vall de Boí, Valls d'Àneu, Pirineus-Noguera Pallaresa, Berga i Vall d'en Bas-Les Preses.

Al web catalunya.com es pot consultar tota la informació sobre el “Catalunya, Hola Família!” (destinacions participants, programació d’activitats, app...).

L’any passat, en la primera edició del Catalunya, Hola Família! van participar 12.000 nens i nenes amb les seves famílies. L’acció compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, el Patronat de Turisme de la Costa Brava Girona, el Patronat de Turisme de Lleida i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

A la caça d'éssers màgics

Amb el tema escollit “Viu una experiència de llegenda”, el 'Catalunya Hola Família!' vol fer èmfasi en la història i la mitologia del territori. En aquest sentit, l’app 'Llegendes en família' permetrà a les famílies buscar i 'caçar' els éssers màgics creats per a l’ocasió que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes certificades.

Seguint el criteri i l’assessorament de l’expert en mitologia catalana Joan de Déu Prats, cada una de les destinacions té assignat un ésser màgic amb un lligam al territori. Acasa nostra són la Farnaca de Cambrils, les donzelles de Vila-seca i la Pineda Platja i el vell pirata Dragut de Salou.

A través d’aquesta app també es pot consultar la informació sobre les 200 activitats programades. L’any passat, l’app va tenir més de 1.500 descàrregues i més de 4.000 obertures. El rati durant el moment de màxim ús va ser de 3/4 obertures per minut i la valoració de l’app va obtenir un 4,6 (sobre 5).

Des de l'Agència Catalana de Turisme (ACT) remarquen la importància del turisme familiar en la destinació. Destaquen, a més, que el 31,9% del turisme que ve a Catalunya és familiar, xifra que arriba al 45% durant els mesos d’estiu. Segon les dades de l'ACT, el turisme familiar genera prop de 4.000 milions d’euros anuals (2017).

Darrera modificació elDimecres, 29 Maig 2019 11:56

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web