Menu
RSS

Petit Ramon, nissaga de pastissers

L'Enric Pascual, s'ha format a Paris  després a París amb el millor pastisser del món, el Pierre Herme. L'Enric Pascual, s'ha format a Paris després a París amb el millor pastisser del món, el Pierre Herme.

Parlar de Pastisseria Ramon a Salou és recordar una important nissaga de pastissers. El Petit Ramon, que obria portes enguany per Pasqua, és un establiment coquetó, situat al número 2 del carrer Església, al bell mig del casc antic.

Es distingeix per la seva decoració, afrancesada, barroca, plena de detalls que captiven la nostra mirada mentre assaborim una tassa d’aromàtic cafè i gaudim d’un bon croissant acabat de fer.

Al capdavant de l’establiment trobem l’Enric Pascual, un home atent i educat, amb un tracte amable i proper, nascut a Reus i format durant cinc anys a Barcelona i després a París, amb el millor pastisser del món, el Pierre Herme. Molt a prop seu, la senyora Cori Poy, la seva mare, que l’aconsella i li dóna suport, una persona refinada i càlida, amb un saber estar inusual, com se’n troben poques, avui en dia.

El Petit Ramon esdevé el somni materialitzat de l’Enric, que desitjava que el mític nom de ‘Ramon’ no es perdés per tot allò que representà a la capital de la Costa Daurada. Una gran marca que esdevingué tot un referent i un símbol de qualitat i prestigi al Salou turístic emergent dels anys 50-60.

Ara l’Enric ha recuperat les clàssiques peces de sempre, ideades pel seu pare, com la Coca Ramón o la Coca del Rei en Jaume. Però, a més, ha impulsat innovadores i originals creacions, com els “Violants”, unes magdalenes fetes amb aroma alcohòlic de roses, glassejades amb rosa i farcides amb compota de maduixes.

I ara per Nadal, les propostes nadalenques de l’Enric són veritables joies de la rebosteria. Des de torrons artesans fins a ponxos, passant per massapà de Cadis, Coca d’Advent i Strudel de poma, una delícia.

Està content amb la clientela que té i vol que “la pastisseria Ramon arribi a tot el món, perquè oferim un producte d’una qualitat excel·lent a un preu molt competitiu”.

Darrera modificació elDijous, 15 Gener 2015 23:09

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web