Menu
RSS

unnamed

'Salou Experience' neix amb l'objectiu de captar el mercat irlandès

'Salou Experience' neix amb l'objectiu de captar el mercat irlandès

Els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, juntament amb PortAventura i Costa Daurada, han impulsat el 'Salou Experience', un nou producte que promocionarà la destinació al mercat irlandès i que està finançat amb els diners obtinguts de la recaptació de la taxa turística.

La seva presentació es va fer el passat cap de setmana a través d'un programa de la televisió irlandesa, el 'The Saturday Night Show', que emet el canal RTE i que va registrar una audiència de més de 200.000 espectadors. El 'Salou Experience' és un paquet que inclou el viatge, l'allotjament, les entrades a PortAventura i Aquópolis i també excursions a l'entorn més proper de la capital de la Costa Daurada.

En el transcurs del programa que va servir per donar a conèixer el producte es van emetre dos espots televisius sobre Salou i la Costa Daurada i també es va fer un concurs que va sortejar un paquet 'Salou Experience' per a quatre persones -incloïa transport, allotjament, entrades a PortAventura, Aquópolis i Lumine Golf Beach Club, així com excursions, a més a més d'un premi de 5.000€ en metàl·lic-.

La creació del 'Salou Experience' neix amb la voluntat d'oferir més atractius per als turistes irlandesos, un mercat que és molt fidel a la destinació. La promoció del 'Salou Experience' és fruit de l'acord de col·laboració conjunta entre els Patronats de Turisme de la Costa Daurada, Vila-seca, Cambrils i Salou, i està finançat amb els diners obtinguts de la recaptació de la taxa turística.

Darrera modificació elDimarts, 10 Febrer 2015 12:32

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web