Menu
RSS

banner ILCD 4

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Publicació independent de la Costa Daurada. Notícies d'actualitat de Cambrils, Salou i Vila-seca

Ercros inicia las negociaciones del ERE que afecta a 48 trabajadores de su fábrica en Vila-seca

Ercros ha iniciado este martes el proceso de negociación con los representantes de los trabajadores para acordar la reestructuración de personal derivada del cierre de las plantas de producción de cloro con tecnología de mercurio de las fábricas de Vila-seca I y de Flix, así como el cierre de la fábrica de Cardona que es la que suministra materia prima (cloruro sódico) a estas plantas.

La remodelación del pasaje de la Jota estará completa en tres meses

Una vez acabada la temporada estival, el Ayuntamiento de Salou invertirá 125.000 euros para la mejora de dos calles en la zona turística del entorno de Carles Buïgas. En concreto, esta semana ha iniciado la remodelación del segundo tramo del pasaje de la Jota, que va desde la calle Logroño en dirección a la calle Barbastro. Al mismo tiempo, se está reasfaltando la segunda fase de la calle Fray Juniper Serra. 

La mostra 'Cambrils, entrada al país del vi' tanca amb més de 15.000 visitants

Més de 15.000 visitants, 5.400 copes, 18.640 tastos de vi i 7.884 degustacions gastronòmiques. Les xifres parlen per si soles. La vuitena edició de “Cambrils, entrada al País del Vi” ha estat tot un èxit. La mostra del vi i la gastronomia, celebrada al Parc del Pescador de Cambrils de l’11 al 15 d’octubre, ha doblat els números de la passada edició i ha registrat un alt nivell de satisfacció per part de visitants, cellers, productors i elaboradors.

Unes 200 persones se sumen al saludable inici de la festa del 30 d’Octubre

Una caminada popular, una excursió i una pedalada ha encetat aquest diumenge un dels actes més multitudinaris de la Festa Major del 30 d’Octubre a Salou. Els tres ‘fronts’ que han reunit a unes 200 persones -tot i el vent que bufava a primera hora- han participat de manera conjunta en cada una de les disciplines: l'excursió popular organitzada pel Grup Excursionista de Salou; la bicicletada del club BTT Salou i la caminada popular que compta amb el suport del Centre d'Atenció Primària de Salou.

Tallaran l'avinguda La Salle per les obres del pont de la N-340

L’avinguda La Salle de Cambrils quedarà tallada al trànsit de vehicles i vianants a partir del proper dilluns, 23 d’octubre, per l’inici dels treballs de desmantellament del pont de l’antiga carretera N-340.  Concretament, es tancarà a la circulació un tram de 100 metres per cada costat del pont, que vol dir des del Col·legi La Salle (carrer Foix) fins al pont de Santa Joaquim Vedruna.

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web