Menu
RSS
Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Publicació independent de la Costa Daurada. Notícies d'actualitat de Cambrils, Salou i Vila-seca

Set empreses se sumen a la primera Fira de l’Ocupació a Salou

El Teatre Auditori de Salou acollirà el pròxim divendres 30 de novembre, de 9 a 14 hores, la tercera edició de la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Comerç de Tarragona, que compta amb el suport del Servei d’Ocupació Municipal (SOM). Aquesta fira, que alberga per primer cop Salou, pretén acostar l’oferta de feina a la demanda i està dissenyada com a punt de trobada entre joves i empreses. 

Ajornen l'inici de la Festa del Calamar de Salou per culpa del vent

Aquest dilluns 26 de novembre, a les 15:15h, estava prevista la 1a de les sortides d’aquesta setmana en el marc de la Festa del Calamar. Enguany, però, el jurat compost per Joan Borràs, Xavi Beamud i Gerard Salvador han decidit anul·lar la sortida pel fort vent que bufava, de 22 nusos i les previsions que anés augmentant fins als 27 nusos. De fet, l'activació de l'alerta del Pla Ventcat per part de Protecció Civil desaconsellava qualsevol activitat a l’aire lliure.

La Mare de Déu de la Pineda torna aquest diumenge a l'església de Sant Esteve

Aquest dilluns s'ha presentat la programació de la VI Portada de la Mare de Déu de la Pineda, que organitzen cada cinc anys la Parròquia de Sant Esteve i l’Associació Amics del Santuari de la Pineda, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-seca i la Diputació. La imatge de la patrona arribarà aquest diumenge, 2 de desembre, a l'església de Sant Esteve, on hi romandrà fins al dissabte.

Blaumut tanca etapa amb un concert a Vila-seca

Blaumut actuarà a l'Auditori Josep Carreras de Vila- seca aquest divendres 23 de novembre dins dels seus 3 concerts de tancament de gira. El grup posarà punt i final al viatge que va iniciar el 4 de març amb la publicació del seu tercer disc, 'Equilibri', amb un concert molt especial i pensat pel públic familiar. 

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web