Menu
RSS

banner ILCD 4

Iván Alcalá

Iván Alcalá

Iván Alcalá Rubio. Llicenciat en Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques per la URV. Col·labora en la secció d'Esports del Diari de Tarragona des de l'any 2008. Ha realitzat tasques de comunicació al Servei Municipal de Joventut i Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona. Ha seguit l'actualitat de Tarragona i el Tarragonès a través del diari digital Tarragona21.cat. Actualment és coordinador de redacció al periòdic La Vila. @I_alcala

Granados: ‘Com l’Estat no compleix, farem nostres les vies’

Si Foment no compleix amb el desmantellament de les vies de tren, Salou passarà a l’acció. L’alcalde, Pere Granados, denuncia “una deixadesa absoluta” per part del ministeri amb les reivindicacions ferroviàries del territori i afirma que, quan els trens deixin de passar per l’actual traçat, “farem nostres les vies”. A més, no descarta la via judicial en cas que l’Estat no compleixi amb el seu compromís d’alliberar les vies.

El concejal Pellicer se disculpa por insultar a los aragoneses

“He borrado la publicación porque me he dado cuenta de que he usado una expresión inadecuada. Pido disculpas a todo el mundo que pueda haberse sentido ofendido”. De esta manera intentaba enmendar Eduard Pellicer, concejal de ERC en el Ayuntamiento de Cambrils, la polémica generada después de llamar ‘putos maños’ a los turistas aragoneses a través de las redes sociales.

‘No som una zona turística. Som un barri on la gent viu i conviu’

“No som una zona turística. Som un barri on la gent viu i conviu. Estem cansats que no se’ns valori com a barri. Cal un canvi de xip”. Aquesta reivindicació és el punt de partida de l’Associació de Veïns Salou Est, que s’acaba de constituir per defensar i millorar la qualitat de vida dels ciutadans que viuen a l’entorn de l’avinguda de Carles Buïgas.

La Generalitat promete una nueva línea de regionales para Salou, la R17

Poco a poco se van conociendo más detalles de cómo será la reconexión ferroviaria una vez se ponga en marcha el Corredor Mediterráneo, que según las previsiones podría ser este mismo verano. El alcalde de Salou, Pere Granados, desveló que la Generalitat implantará un nuevo servicio de trenes regionales, desde Salou-PortAventura -cuya estación sigue pendiente de ejecutar- hasta Barcelona.

La UD Salou recolecta botas solidarias para Senegal

Una caja llena de botas de fútbol y dos equipaciones completas de la UD Salou. Eso es lo que recibieron hace unos días en la Escuela A2F de la región senegalesa de Fatick. Un material que servirá para mantener el proyecto futbolístico que ayuda a decenas de niños a través del balón. Las botas de segunda mano las donaron el día de la presentación de los equipos de la Escola de Futbol Base de la UD Salou los padres y madres del club.

Engega una primavera d’estils heterogenis a l’Auditori Josep Carreras

L’Auditori Josep Carreras vol fer aquesta primavera un pas més en el seu objectiu d’obrir-se a nous públics. La programació de la nova temporada manté la seva aposta per formacions locals i per una gran varietat d’estils, amb cabuda per la música de cambra, les orquestres simfòniques i la lírica, però també per sons més contemporanis com el jazz, el blues o el gospel.

Mag Vidi: ‘Fer riure amb la màgia fa que un espectacle passi del 9 al 10’

Una vegada més la màgia tornarà a tenir cabuda dins de la programació de la Festa Major d’Hivern de Vila-seca. Aquesta vegada l’encarregat de portar la il·lusió a grans i petits serà el Mag Vidi, alter ego del vila-secà Aleix Vidal. Té només 17 anys i ‘Risotemagia’ és el primer espectacle que produeix. L’estrenarà pel públic de casa el pròxim 23 de gener al Circ dels Somnis, el mateix indret on va néixer la seva vocació.

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web