Menu
RSS

unnamed

Daniel López serà el número dos de Brull al PSC de Salou

Daniel López serà el número dos de Brull al PSC de Salou

El PSC segueix portant la davantera en el llarg camí a les eleccions municipals del 24 de maig. Els socialistes, que són els únics que ja han presentat el seu candidat a Cambrils, Salou i Vila-seca, ja estan immersos en la confecció de les seves llistes i a Salou ja han avançat qui serà el número dos, Daniel López.

Així ho va anunciar l'alcaldable del partit, Toni Brull, el passat diumenge durant la celebració de la seva tradicional calçotada, a la que van assistir una vuitantena de persones. En el decurs de l’acte, el candidat socialista a l’alcaldia de Salou va fer una anàlisi de la situació política municipal: "Tenim un govern en minoria que no està capacitat per gestionar projectes cabdals pel nostre municipi com l’hotel de Carles Buigas, l’ampliació i millora del port esportiu o el BCN World", va criticar Brull.

"Granados no pot continuar sent l’alcalde del nostre municipi, no està a l’alçada i ho va demostrar quan va trencar el consens durant les negociacions del CRT i gallardeja d’haver aconseguit el millor acord per Salou o quan va voler tirar endavant el projecte de l’hotel de Carles Buigas sense l'opinió de l'oposició i ara ens necessita per aprovar-lo", va destacar. Brull va prometre que formarà "el millor equip de persones", tot destacant del seu número dos, Daniel López, la seva "dedicació, joventut, professionalitat, honradesa i compromís".

Daniel López, que va ser regidor de Joventut i Esports a Salou del 2007 al 2009, és diplomat en Ciències Empresarials i Màster en Lideratge i Comunicació Política per la UAB, cursant postgrau en Logística de Distribució. És membre de l'executiva del PSC i la JSC Salou. El passat mes de desembre va ser escollit com a director de la campanya electoral per a les municipals 2015.

López va destacar la voluntat de fer una campanya participativa, amb implicació ciutadana en l'elaboració del programa i en les diverses assemblees obertes que es celebraran. "Vull treballar per canviar la forma de fer política i treballar per Salou. Vull un alcalde socialista i un equip de govern del que us sentiu orgullosos", va remarcar López.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web