Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 63
Menu
RSS

unnamed

ERC i Avancem, de la mà a les municipals de Cambrils

Anna Peláez, Camí Mendoza i Marc Falceto van formalitzar el pacte entre ERC i Avancem a Cambrils. Anna Peláez, Camí Mendoza i Marc Falceto van formalitzar el pacte entre ERC i Avancem a Cambrils.

Presentada oficialment la coalició entre ERC a Cambrils i el projecte Avancem. Tot i que els primers contactes entre les persones que integren les dues executives ja s’havien començat a teixir mentre els membres d’Avancem encara formaven part del partit socialista, és ara quan s’ha decidit tirar endavant un programa per concórrer a les municipals de Cambrils de forma conjunta.

El president d’ERC a Cambrils, Marc Falceto, assegura que “presentar-nos per separat hauria estat una bajanada”. Falceto creu que una de les característiques més importants d’aquest pacte és que “no hem anat a repartir cadires”, sinó que “nosaltres vam començar al revés, és a dir, primer per treballar, per fer les propostes i el programa”. 

Un programa electoral que, juntament amb la candidatura, es presentaran després de la Setmana Santa. Amb tot, l’acord s’emmarca en les seixanta candidatures conjuntes que ERC i Avancem han signat arreu de Catalunya.

Des d’Avancem, una de les seves responsables, Anna Peláez, assegura que estan molt satisfets amb aquesta unió ja que, diu, “creiem que serà una alternativa real i creïble de l’esquerra a Cambrils”. Des d’Avancem asseguren que “volem contribuir amb ERC i el seu equip humà, que tenen una gran vàlua política i humana a sumar esforços i fer que Cambrils recuperi la dignitat social que ha perdut durant aquests quatre anys i ser una veritable alternativa al govern de dretes”. 

L’alcaldable d’aquesta llista, Camí Mendoza, assegura que l’objectiu ara és “recuperar el lloc que ERC va perdre en les darreres eleccions, ocupar el lloc que ens toca i ser el màxim representatius en el nou govern”. Tot i que no han volgut parlar de pactes, asseguren que la prioritat ara és “treballar amb el programa d’esquerres per Cambrils”. 

Darrera modificació elDimecres, 01 abril 2015 20:56

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web