Menu
RSS

La participació puja a Cambrils i Vila-seca i cau un punt a Salou

Imatge d'una de les meses electorals que s'han constituït al local de l'Associació de Veïns del barri Miramar-Les Illes, aquest matí a Vila-seca. Imatge d'una de les meses electorals que s'han constituït al local de l'Associació de Veïns del barri Miramar-Les Illes, aquest matí a Vila-seca.

El Ministeri de l'Interior ja ha donat a conèixer el primer avanç de participació de les eleccions municipals d'aquest diumenge. Les xifres corresponents als vots registrats fins les dues mostren un increment de participació a Cambrils i Vila-seca, mentre que a Salou s'han registrat menys vots que als comicis de 2011 a la mateixa hora. Malgrat tot, tos tres municipis es queden per sota de la dada de participació a tot Catalunya, que ha pujat quasi tres punts, passant del 29.24% al 32,18%.

Vila-seca és el municipi on més ha pujat la participació. Les dades de les 14h suposen un increment de més de dos punts, passant del 28,38% de fa quatre anys al 30,56% d'avui. A Cambrils l'augment en aquest primer avanç de participació ha estat més moderat, del 28,51 al 29,49%.

D'altra banda, als col·legis electorals de Salou hi ha hagut aquest matí menys afluència de votants que fa quatre anys. La participació a les 14h s'ha quedat en el 26,73%, mentre que al 2011 a la mateixa hora ja havia votat el 28,88% del cens.

La participació mitjana a tota la província de Tarragona s'ha enfilat en aquest primer avanç fins al 34,6%, gairebé un punt per sobre de les municipals de 2011 (33,8%).

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web