Menu
RSS

S’incrementa la participació electoral a Vila-seca i Cambrils mentre que Salou retrocedeix lleugerament

Foto d'ambient de la jornada electoral aquest matí a l'escola Europa de Salou Foto d'ambient de la jornada electoral aquest matí a l'escola Europa de Salou

Segon avenç de participació de les eleccions municipals d’aquest diumenge elaborat pel Ministeri d’Interior. Vila-seca i Cambrils registren un increment de participació respecte la participació dels comicis del 2011 a la mateixa hora, mentre que a Salou la xifra és lleugerament inferior.

Amb tot, la participació als tres municipis és inferior a la mitjana de Catalunya que ha assolit el 44,58%, més de sis punts per sobre de la que hi havia en les eleccions anteriors.

Vila-seca és el municipi on continua pujant més la participació. Les dades de les 18h suposen un increment de gairebé tres punts, assolint el 41,24%, mentre que al 2011 havien assolit el 38,14%, en aquesta hora. A Cambrils l’increment en aquest segon avenç ha estat una mica més moderat, passant del 38,14% del 2011 al 39,79% en l’actualitat.

Pel que fa a Salou, la participación registrada a les 18h és del 38,17%, molt aprop del 38,85% assolida en el 2011 a la mateixa hora.

En termes generals la participació electoral s’incrementa. A tota la demarcació de Tarragona la participació ha estat lleugerament per sobre de la mitjana catalana amb un 46,51% dels vots, mentre que el 2011 la participació era del 44,84%.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web