Menu
RSS

ERC, CiU i PSC governaran Cambrils amb Camí Mendoza d'alcaldessa

ERC, CiU i PSC governaran Cambrils amb Camí Mendoza d'alcaldessa

Esquerra Republicana-Avancem, Convergència i Unió i el Partit dels Socialistes de Catalunya han arribat a un acord per formar el proper govern de Cambrils. Així ho han anunciat les tres caps de llista de les candidatures, Camí Mendoza, Mercè Dalmau i Ana López, en una roda de premsa d'urgència convocada aquest matí a l'Ajuntament.

L'acord contempla que Camí Mendoza serà l'alcaldessa del municipi pels propers quatre anys. "Des de l'inici vam tenir una bona predisposició entre les tres forces. Deixarem de banda els nostres punts de desacord per impulsar una nova etapa mirant cap al futur i deixant el passat allà on està", ha assegurat. "Cambrils estava molt neguitós i creiem oportú aclarir aquest pacte per seguir treballant des de ja en el nostre pla de mandat", ha afirmat en referència a la celeritat d'aquest anunci, que arriba només quatre dies després de les eleccions.

Mendoza ha assegurat que ha mantingut converses amb altres forces, però que "la bona sintonia ha estat sempre entre nosaltres". "Vam dir que a l'hora de pactar tindríem en compte les polítiques d'esquerra i nacionals i això es reflecteix en aquesta taula", ha afegit. A més, per acreditar el pacte ha assegurat que "representem tres forces que a nivell de Catalunya tenen un gran pes".

Mercè Dalmau, per la seva banda, ha dit que "vivim un moment crucial, no només com a municipi, sinó també com a país. Partim d'allò que ens uneix, que som tres partits amb molta solera a Catalunya, i ja hem començat a definir les línies de treball conjuntes". Malgrat que en roda de premsa han assegurat que encara estaven en converses pel repartiment de regiduries, minuts després de comparèixer a la descripció del compte de Twitter de l'alcaldessa en funcions es podia llegir "Regidora de turisme a l'Ajuntament de Cambrils". Un càrrec que ja ha estat esborrat.

La cap de files socialista, Ana López, s'ha expressat en la mateixa línia, tot assegurant que "la Camí ha estat qui ha liderat tot el procés i en tot moment hem tingut molt bona sintonia. Ens podrem entrendre perfectament, tenim moltes ganes de treballar".

D'aquesta manera, el govern municipal que s'investirà el proper 13 de juny estarà liderat per la republicana Camí Mendoza, amb tres regidors més d'ERC (Eduard Pellicer, Montserrat Masdeu i Jaume Gila), quatre de CiU (Mercè Dalmau, Lluís Abella, Joan Maria Artigau i Antonio Laguna) i tres socialistes (Ana López, Alfredo Clúa i Yolanda Quílez).

 

Darrera modificació elDijous, 28 Maig 2015 13:20

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web