Menu
RSS

Summit, un oasis de paz en el cielo de Salou

Un oasis de paz en el cielo de Salou. Eso es lo que ofrece la nueva terraza Summit, ubicada en el ático del Hotel Olympus Palace de Salou (av. Navarra, 6). Un lounge bar & chill out que abre cada noche, entre las 20.30h y la 1h. Un lugar a cielo abierto que brinda un espacio donde compartir una velada tranquila, huyendo del terrenal ajetreo, y con una cuidada programación de música en vivo. La entrada es libre y no hace falta reservar previamente. 

Llegir més ...

El ReBost Natural celebra 10 anys havent educat per tenir cura del cos

  • Publicat a Reportatges

El ReBost Natural compleix aquesta setmana deu anys. Un ampli establiment situat al número 29 de la via Roma de Salou que ha aconseguit educar pel que fa a la cura del cos i posicionar-se en el lloc més elevat del pòdium pel que fa a l’oferta de productes que contribueixen a millorar la qualitat de vida i la salut de les persones, tant a nivell físic com mental i espiritual.

Llegir més ...

Curar el cos i harmonitzar la ment, eixos del Centre Aïna (Vilafortuny)

Aïna Salut i Benestar és un Centre de Salut multidisciplinar que pretén ajudar a mantenir i a recuperar la salut de cos i ànima. Per aconseguir aquest objectiu, sabem que tant a la infermetat com a la salut, s’hi arriba per diferents camins: físic, emocional, psíquic, social i espiritual. Concretament, parlem de donar eines i recursos per curar el cos, harmonitzar les emocions, aquietar la ment (psique) i despertar la consciència, per tal d’ampliar els nostres recursos interns i poder viure de manera més satisfactòria.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web