Menu
RSS

unnamed

Esclata la innovació en el sector de l’aprenentatge d’idiomes

A la foto, recepció de l'Escola Innova al carrer Montsià, 2 de Salou. A la foto, recepció de l'Escola Innova al carrer Montsià, 2 de Salou.

Escola Innova consolida la seva presència impartint classes a més de mig miler d’alumnes i una trentena d’empreses. Més de 600 alumnes del Tarragonès aprenen idiomes d’una forma diferent.

El secret del seu èxit és la creació d’entorns on els alumnes gaudeixen d’un procés d’aprenentatge actiu i motivador. A través del joc i el treball cooperatiu, el professorat d’Escola Innova desperta la curiositat del nen per aprendre una llengua estrangera que ara també parla d’ell, que l’ensenya a comprendre les seves emocions. Perquè és quan el nen se sent feliç, que aprèn d’una forma significativa.

innovaok copia

El projecte salouenc prioritza la qualitat educativa, amb la selecció acurada dels millors professionals. Les classes són d’anglès, rus, xinès, holandès, francès i alemany impartides per professors nadius o altament qualificats. Precisament és aquesta la seva principal característica: són professionals de l’educació que coneixen l’entorn cultural i social de l’alumnat, per tal de guiar-lo en un aprenentatge natural, basat en el reforç positiu i el treball en grups reduïts.

L’aula es converteix en un espai per explorar-se ells mateixos i el món que els envolta, emprant la llengua estrangera com a via de comunicació. Els resultats no es fan esperar: Innova ha tingut l’honor de ser escollit com a centre preparador i examinador dels centres oficials Cambridge English i Trinity, entre d’altres. I com a gran novetat d’enguany, incorpora la formació lingüística Blended, que dóna l’opció d’estudiar 100% online o de forma combinada amb classes presencials.

Juntament amb l’educació, el servei de traducció i formació també està actiu en una trentena d’empreses de la comarca, tant institucionals com privades.

Darrera modificació elDivendres, 16 Octubre 2015 12:21

Informació addicional

  • Empresa: Escola Innova
  • Telèfon: 977 083 551 - 977 381 389
  • Adreça: c/ Montsià, 2 loca 2. I c/ Via Augusta, 16
  • Població:: SALOU

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web