Menu
RSS

unnamed

"L’aigua esdevé l’essència per aportar salut i bellesa al cabell"

"L’aigua esdevé l’essència per aportar salut i bellesa al cabell"

José Colmenero i Pilar Lavado, al capdavant d’aquest innovador projecte ens expliquen en què consisteix i quins són els resultats de la perruqueria i cosmètica ecològica.

Jose i Pili, com va sorgir la idea de crear una perruqueria Spa ecològica?
La idea va sorgir des de la necessitat i la inquietud d’evolucionar en el concepte professional d’atenció al client, i com aportar salut amb productes de la manera més saludable possible, per aportar una bellesa real i no visual, a través de la cosmètica i una metodologia de treball personalitzada, recolzada sempre en diagnòstics de tall, color i forma, amb diagnòstics de pell personalitzats amb micro càmera.

Quant de temps fa que treballeu sota aquest nou concepte?
Ara al febrer ha fet quatre anys que treballem amb la nostra eina, Secretetos del Agua, si bé és cert que fa nou anys vam tenir la necessitat de buscar productes amb menys química, per poder tractar les diverses patologies que afecten els nostres clients i que la cosmètica normal no ens solucionava. Però és Secretetos del Agua la línia de productes, que ens dóna resultats de salut, bellesa, de pell i cabell, a tots els nivells.

Quins són els beneficis que ens aporten la perruqueria i cosmètica ecològica?
Bé, en el moment que deixem d’agredir la pell i cabell, amb els components químics i derivats del petroli de la cosmètica i coloració tradicional, ja només per això, vam començar a notar els beneficis, si a més fem servir productes saludables, cosmètica, coloració, etc. el canvi és brutal, proporcionant elasticitat, hidratació i depuració en la pell i cabell.

prestige2

En què es basen els productes que feu servir?
Es basen en la informació que conté l’aigua, en aquest cas l’aigua biopolar, una aigua de manantial energizada i potenciada amb actius botànics i minerals, que són afins al nostre organisme, pell i cabell. Aquesta aigua és el conductor d’informació entre el producte i la cèl·lula, provocant l’activitat cel·lular per corregir les diverses patologies de la pell.

Quins tractaments destacaries de Perruqueria?
Destacaria el Tractament Color Protecció, que al costat de les dues coloracions, Oli Pigments, coloració de baixa oxidació formulada amb olis orgànics i els Fangs, coloració totalment orgànica, sense oxidació ni cap component químic, ens donen uns resultats espectaculars, fent que els cabells acolorits no semblin naturals, sinó que siguin naturals.

I en cosmètica?
Pel que fa a la cosmètica he de destacar totes les gammes, facial, corporal i capilar, ja que totes estan concebudes per aconseguir recuperar salut i bellesa, tant a la pell com al cabell.

A més, Secretos del Agua us ha certificat com a Saló Neotècnic, ¿en què consisteix aquesta certificació?

Consisteix en salons que demostren un canvi profund en la consciència professional i són coherents amb la cultura saludable del producte, a més només utilitzen productes de la firma Secretetos del Agua i la coloració de NEO en les seves dues opcions. Ara estem immersos en el projecte Premium, salons Neotècnics evolucionats.

I a nivell de preus com es tradueix la utilització d’aquests productes?

Els preus dels nostres serveis tant de perruqueria com d’estètica estan en la mateixa línia que qualsevol perruqueria, el client és una mica del que es sorprèn, que no paga més per la salut del seu cabell i el seu cos en una Perruqueria Spa amb productes ecològics .

Darrera modificació elDilluns, 18 abril 2016 10:57

Informació addicional

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web