Menu
RSS

unnamed

El ReBost Natural celebra 10 anys havent educat per tenir cura del cos

El ReBost Natural celebra 10 anys havent educat per tenir cura del cos

El ReBost Natural compleix aquesta setmana deu anys. Un ampli establiment situat al número 29 de la via Roma de Salou que ha aconseguit educar pel que fa a la cura del cos i posicionar-se en el lloc més elevat del pòdium pel que fa a l’oferta de productes que contribueixen a millorar la qualitat de vida i la salut de les persones, tant a nivell físic com mental i espiritual.

La seva propietària, l’Imma Celma, i el seu fill, el Sergi Puchol, expliquen que “tot i que els primers quatre anys van ser molt durs i que, afortunadament, hem aconseguit sobreviure a la crisi, ara podem dir que tenim una clientela fixa que, dos o tres cops per setmana, ens ve a comprar la fruita i la verdura, ecològica i de proximitat, així com la llet, els cereals de l’esmorzar, les galetes del berenar i el xarop pels refredats”.

resbostnatural2

L’establiment ofereix una vasta gamma de productes destinats a procurar el benestar del cos humà; prevenir els estats carencials i millorar la salut, en general, tant dels més petits, com de les persones joves, madures i de la tercera edat. En aquest sentit, trobem des de suplements alimentaris, que actuarien com els medicaments, fins a superaliments i productes com pa, pastes, llegums, cereals, sopes, vins, olis, queviures frescos com el tofu, el seitan, formatges, tes, cafès, productes de cosmètica natural, massatges de tots els estils i bioressonàncies cel·lulars per detectar qualsevol patologia o desordre orgànic i/o metabòlic.

Des d’abans de començar, l’Imma ja ho tenia clar. “A casa he viscut el món de la pagesia de molt a prop, ja que els meus pares treballaven la terra, i sempre m’havia agradat el tema de la fitoteràpia i les medicines naturals. Fa 10 anys, en tornar d’una fira de franquícies a València, vaig decidir-me per obrir un establiment a Salou en el qual pogués comercialitzar productes d’alimentació i suplements per a la salut, tot plegat d’origen natural”.

Aquesta setmana, amb motiu de la celebració del desè aniversari, El ReBost Natural ha ofert l’oportunitat de donar a conèixer a la seva clientela el gran ventall de productes i serveis que pot proporcionar. Per exemple, avui divendres, de les cinc de la tarda a les 8 del vespre, la nutricionista del centre realitzarà un mesuratge gratuït a les persones que volen posar-se a dieta. Es tracta de proporcionar-los un diagnòstic per tal que puguin seguir les recomanacions dietètiques més adequades per perdre pes, segons es tracti d’una acumulació de líquids als teixits o bé d’una acumulació de greixos.

Dilluns que ve, dia 13 de març, a les 6 de la tarda, Katia Panedès, propietària del Centre En Cos i Ànima, farà una xerrada sobre ioga i estimulació neuronal per a nens i adults, al mateix local del ReBost Natural. La sessió va dirigida a pares d’infants que tinguin dificultats d’aprenentatge.

elrebost3

Tot tipus de massatges per millorar la salut
La Lucy Moore és una experta massagista que treballa al ReBost Natural des de fa 8 anys. Domina moltes i diverses tècniques de massatge: des del tailandès, fins a reestructurants de tot tipus, passant per la reflexoteràpia podal, el massatge esportiu, l’acupuntura i l’osteopatia. El ReBost Natural té una cabina de massatges molt ben equipada, on a més, s’hi practiquen altres teràpies alternatives.

 

 

Darrera modificació elDivendres, 10 Març 2017 11:49

Informació addicional

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web