Menu
RSS

unnamed

L'NMC tria Enric Daza com a número dos per a les municipals

L'NMC tria Enric Daza com a número dos per a les municipals

El Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC) ha anunciat que Enric Daza serà el número 2 de la llista que el partit presentarà a les properes eleccions municipals del 26 de maig. 

Daza va ser escollit com a número 2 per part dels militants de l’NMC i ha estat presentat per l’alcaldable del partit, Oliver Klein, qui ha destacat que “es tracta d’una persona amb qui hem treballat colze a colze els últims anys fent un tàndem molt vàlid i necessari".

L'empresari cambrilenc, molt vinculat al teixit comercial del municipi, fa més de 9 anys que milita a la formació independent que ara, a més, també presideix. Klein confia ara que la feina realitzada en aquests anys, amb gent com Daza i altres companys de partit, es vegi reflectida amb resultats.

Per la seva part, Enric Daza s’ha mostrat content pel suport rebut per part de la militància. En aquest sentit, ha comentat que “és important exercir encara amb més responsabilitat la feina que es pot realitzar treballant per Cambrils, com sempre he fet perquè vull aportar el màxim pel meu municipi, fent-ho des de dins, des de l’Ajuntament, que és on pots decidir i actuar de manera més directa”.

Daza no ha amagat que sent una mica de neguit per la responsabilitat que suposa haver rebut la confiança de la gent del partit per ocupar el número 2, però també ha deixat clar que se sent preparat per afrontar la feina i il·lusionat pel repte que suposa afrontar una campanya electoral important com la que aviat s’iniciarà.

Des de l’NMC s’ha avançat que se segueix treballant per elaborar el programa electoral i aquest es farà amb les aportacions de la gent del partit i fruit també de les reunions i trobades que es mantenen amb col·lectius i associacions.

Darrera modificació elDilluns, 18 Març 2019 08:28

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web