Menu
RSS

unnamed

David González presenta l’eslògan de precampanya del PSC de Salou

David González presenta l’eslògan de precampanya del PSC de Salou
El candidat del PSC a l’alcaldia de l’Ajuntament de Salou, David González, acompanyat pel secretari d’Organització dels socialistes catalans, Salvador Illa, ha presentat aquest diumenge l’eslògan de precampanya de cara als pròxims comicis municipals que tindran lloc el 26 de maig.

L’acte va realitzar-se al migdia en un format distès, a peu de carrer, al davant d’un conegut restaurant situat al carrer Major de Salou, on la militància socialista de la població es va trobar per gaudir d’una calçotada.

L’eslògan de precamanya és: “[R]Evolucionem Salou”, que juga amb dues paraules que tenen, però, el mateix significat –canvi- i que fan referència a què volen fer i com ho volen fer els socialistes, exposava González.  

El candidat va explicar davant de diversos mitjans de comunicació que “volem evolucionar com a ciutat, aprofitant tot el potencial que tenim i els reptes que ens vindran, de ben segur, com a municipi turístic”; a més “d’evolucionar com a societat on hi pugui conviure tothom, sense deixar ningú enrera”. 

Així mateix, González va parlar de la “revolució” entenent-la com “el canvi de lideratge que Salou necessita”. 

Recordem que actualment els quatre regidors del PSC de Salou van de la mà amb FUPS al govern municipal. González explicava que “des que som al Govern hem demostrat allò que podem fer; però ara volem liderar aquest canvi i els socialistes estem capacitats per fer-ho, amb un equip de persones que combinarà joventut i experiència”.

La base i el pilar de totes les accions que ha fet el PSC i que continuarà fent és “treballar pels veïns i veïnes”, afirmava el candidat. Preguntat pels possibles “pactes”, va respondre que “parlarem amb tothom”, tot i que donar detalls ara sobre pactes és “difícil”, perquè “no tenim els resultats”. 

El full de ruta que se seguirà serà “posar-nos a treballar amb tots els partits que defensin les llibertats de les persones i no amb un altre tipus de formacions que fan unes polítiques que no són les nostres”, puntualitzava. 

Tanmateix, David González va valorar molt positivament el pacte establert amb FUPS i va assenyalar que “a l’hora d’entrar al Govern de Salou vam fer un exercici de responsabilitat per donar estabilitat i tranquil·litat a l’Ajuntament”. 

Finalment, el candidat socialista va parlar de la necessitat de “millorar el funcionament de la casa consistorial", en el sentit de que “hem de modificar-ne l’organització interna per afrontar els reptes importants que ens vindran”, com el tema de la via del tren, el projecte de Hard Rock Entertaintment World i la desestacionalitació de la temporada turística, que “cada cop s’escurça més”, va dir.

Per la seva banda, Salvador Illa va fer unes referències a la formació taronja, Ciutadans, tot dient que “amb l’apropament a Vox i no amb els socialistes es confirma una deriva molt preocupant d’aquest partit, que va començar naixent com una opció sociodemòcrata, que s’ha passat, possiblement, a una opció liberal i que ara ja s’encasella completament amb opcions molt de dreta”. 

Sobre les eleccions a Salou, el polític català va dir que “les encarem amb molta il·lusió i tenim indicis molt positius”, ja que “fa mesos que les estem preparant i el local és un àmbit electoral en el què ens sentim molt còmodes”. 

Finalment, va recordar que “hem volgut ser sempre un factor d’estabilitat i creiem que la feina que hem fet en els últims quatre anys tindrà premi”, ja que “els ciutadans sabran reconèixer que hem apostat per l’estabilitat, per la convivència, les polítiques de progrés i per posar per davant els interessos del municipi, sempre”.

Darrera modificació elDivendres, 15 Març 2019 17:39

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web