Menu
RSS

unnamed

Dani López i Estela Baeza acompanyaran a David González a la llista del PSC

Dani López i Estela Baeza acompanyaran a David González a la llista del PSC

L’assemblea de l’agrupació socialista de Salou ha aprovat la candidatura del PSC a les eleccions municipals del 26 de maig. La llista, liderada per David González, tornarà a comptar en els primers llocs amb els dos actuals regidors, Dani López i Estela Baeza, mentre que Toni Brull ocuparà un lloc simbòlic tancant la candidatura.

La llista electoral continua amb Yeray Moreno, que s’incorpora com a independent, Beatriz Morer i Andrés Celiméndiz, dos valors històrics del partit, Pilar Erla i Benito Paredes, entre d’altres. El PSC ha avançat que pròximament celebraran un acte per donar a conèixer i presentar en societat tots els membres de la candidatura..

Segons ha afirmat l’alcaldable del PSC a Salou, David González, "és un orgull presentar aquesta llista, una llista guanyadora, formada per persones de Salou, que combina joventut amb experiència, que reflexa la societat del nostre municipi i compromeses amb Salou, que comparteixen el projecte que els socialistes tenim per fer de Salou una ciutat imparable posant a les persones en l’eix principal de les nostres accions".

A la llista pel 26 de maig s'han sumat cinc candidats independents més, Alicia Díaz Orts, Itziar Navarro, Gloria Herrera, José Andrés Marcos i Lola López, a més de membres del partit a Salou que no s'havien presentat abans com Isabel Cano, Elvira Sánchez, Dioni Medina i Ana González.

Aquests se sumen a altres militants com Paco Rubio, Jose M. Valero, Manuel Reina, Jose Antonio López, Siscu Navarro, Jordi Quesada, Charo Sánchez i al primer secretari de la JSC Salou, Diego Cosano.

Per González, aquests comicis representen "el moment dels valors que sempre ens han definit com a socialistes, de solidaritat, justícia social, igualtat d’oportunitats i sostenibilitat. De creixement econòmic i que no deixi ningú de banda. És el moment de les dones i de la joventut. De les famílies i de la infància. De la gent gran i la gent creativa. És el moment de la ciutat amb el rostre humà. Salou és una ciutat per viure i conviure".

"Si sóc alcalde, les persones i la seva qualitat de vida regiran la nostra acció de govern i tant jo com el meu equip seguirem fent el que hem fet fins ara… treballar per tothom", ha conclòs el líder dels socialistes de Salou.

Darrera modificació elDijous, 28 Març 2019 12:01

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web