Menu
RSS

unnamed

Camí Mendoza revela els deu primers noms de la seva llista electoral

Camí Mendoza revela els deu primers noms de la seva llista electoral

L'alcaldessa de Cambrils i candidata a la reelecció per part d'Esquerra Republicana, Camí Mendoza, ha desvetllat aquest dijous quins són els deu candidats que la seguiran a la llista electoral que presentarà a les municipals del 26 de maig.

Sota el lema 'Seguim a prop teu', Mendoza ha celebrat a la sala d'actes del Casal de la Gent Gran un acte de presentació que ha comptat amb la intervenció del vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, i ha estat conduït per la periodista Helle Ketter, candidata de Tarragona per ERC a les eleccions europees.

El centenar d'assistents a l'acte, que s'ha dut a terme en format conversa, ha hagut d'esperar-se 40 minuts respecte a l'hora prevista, ja que l'inici s'ha endarrerit per culpa de problemes tècnics de so.

La conversa entre els tres polítics republicans ha servit per fer un repàs a l'alcaldia de Mendoza i ha finalitzat revelant els deu primers noms que l'acompanyaran a la llista electoral. Com a número dos anirà Alejandro Garcia, actual regidor d'Ensenyament, qui avança tres posicions en la llista, en detriment d'Eduard Pellicer i Jaume Gila, què retrocedeixen dos llocs respecte a la candidatura presentada fa quatre anys.

Així, el número 3 l'ocupa una altra regidora del ple, actualment no adscrita a cap partit, Cinta Ballesté, qui es va presentar com a segona d'Oliver Klein amb l'NMC a les dues darreres convocatòries electorals. El 4t lloc és per l'Eduard Pellicer, el cinquè per l'Helene Arcelin i el sisè pel Jaume Gila. Després d'ells es presenten Alazne Asla, Aleix Rom, Fatima Souki, Josep Oliva i Marta Castaño.

L'acte s'ha iniciat amb un record pel Llorenç Blasco, qui va ser un dels fundadors de l'agrupació local d'ERC a Cambrils i primer regidor del partit al consistori des del retorn de la democràcia. A més, s'han projectat vídeos amb missatges de suport a Mendoza de part d'importants representants d'ERC com Marta Rovira, Meritxell Serret o Roger Torrent.

"Sóc la Camí de sempre, però amb un bagatge de quatre anys com a alcaldessa que m'aporta una experiència important per seguir governant", ha manifestat l'alcaldessa en una de les seves intervencions. A més, ha recordat alguns dels moments més difícils del seu mandat, com l'atemptat o la fallida de la Cooperativa. 

Respecte als mèrits que ha fet en aquest temps liderant el govern municipal, Mendoza ha destacat la millora de les finances municipals i la recuperació de serveis, així com la imminent reobertura de Ràdio Cambrils, l'eliminació de barreres arquitectòniques com el pont de la N-340 o del Regueral, la urbanització de l'avinguda Charles Darwin o la projecció de l'avinguda de l'Esport.

Respecte a l'entesa entre les tres forces que van pactar el govern fa quatre anys, Mendoza ha remarcat que aquesta diversitat d'opinions "ens ha fet asseure a dialogar, que cada vegada és més important en la política actual". 

Tanmateix, la batllessa també s'ha mostrat "orgullosa" d'haver pogut signar el decret d'alcaldia de suport al referèndum de l'1 d'Octubre i ha afirmat que "des dels municipis hem de tenir el nostre paper en la construcció de la República".

Darrera modificació elDijous, 04 abril 2019 22:27

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web