Menu
RSS

unnamed

Decidim Vila-seca anuncia els deu primers noms de la seva candidatura

Decidim Vila-seca anuncia els deu primers noms de la seva candidatura

Decidim Vila-seca ha donat a conèixer aquest diumenge quins seran els deu primers candidats que presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig. Els cinc primers noms de la llista són els mateixos que van presentar el 2015, tot i que en diferent ordre per tal de donar-li forma de cremallera (home-dona-home-dona...).

"Fa quatre anys vam entrar amb molta il·lusió i ara hem prioritzat incorporar un perfil més professional. A l'experiència que tenim d'aquests quatre anys a l'Ajuntament, hem sumat experiència professional i solvència, amb una llista de 31 persones, cremallera pura, i uns perfils professionals molt preparats en diferents àmbits", ha destacat el candidat de Decidim, Josep Forasté.

Així, el número 2 l'ocuparà la tècnica cultural Pineda Vaquer, mentre que l'altre regidor de la formació al consistori, Robert Rodríguez, anirà de 3, seguit de Laia Espina i Eloi Alcaide. Entre el 6è i el 10è lloc estan Elisabet Torredemé, Joan Anton Sendra, Teresa Roigé, Jaume Ferré i Lídia Segovia.

L'agrupació municipalista destaca que entre les 31 persones que conformen la candidatura hi ha perfils professionals molt diversos, així com persones provinents de l'òrbita de partits com el PSC, la CUP, ICV, els Comuns o l'antiga CiU.

"Hem buscat gent experta en diferents àmbits, com els serveis socials, la cultura, el turisme, gent jove vinculada al món de l'esport, de l'educació...", ha explicat als mitjans l'alcaldable de Decidim. L'objectiu de cara al pròxim mandat, subratlla, és "regenerar l'Ajuntament i obrir-lo a les persones. Es tracta de fer política amb la gent, no només per a la gent".

L'equip del partit es troba immers ara en l'elaboració del programa electoral, del qual Forasté ha avançat que "el primer projecte que tenim al cap és recuperar la Fira de Música al Carrer, que es podria integrar dins d'un patronat de cultura, que és molt necessari. S'han de fer canvis en la gestió esportiva i subvencionar molt més l'esport base, que no s'ha fet fins ara. A més, és fonamental municipalitzar els serveis socials per una gestió més àgil, més eficient i més encarada a la gent".

Decidim està organitzant un gran acte de campanya de cara al 10 de maig, tot i que abans donarà a conèixer el seu projecte amb diversos actes de carrer pel poble. "Volem apropar la política a la gent. Donar-nos a conèixer i conèixer de prop els problemes de la gent", ha resumit Forasté.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web