Menu
RSS

unnamed

Oliver Klein anuncia els 12 primers noms de la candidatura de l'NMC

Oliver Klein anuncia els 12 primers noms de la candidatura de l'NMC

El Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC) ha donat a conèixer els 12 primers noms de la llista electoral que presentarà a les municipals del 26 de maig. Després del tàndem Oliver Klein-Enric Daza, els dos primers candidats que ja s'havien presentat, se situen Natalia Pleguezuelos, Antonio Martínez i Gerda Wagenaars.

L'alcaldable de l'NMC, Oliver Klein, ha explicat que la seva llista electoral és resultat del procés de primàries que va dur a terme el partit fa mig any, aprovada per un 98% de la militància, i amb la participació d'una seixantena de persones.

Klein ha destacat que "hem buscat representació de tots els barris de Cambrils, de totes les edats i totes les professions per tenir una llista molt representativa". A més, ha afirmat que aquesta és "una llista més preparada i més forta que fa 4 anys".

En aquest sentit, el candidat del partit municipalista ha assegurat que la marxa de tres dels quatre regidors obtinguts el 2015 a mig mandat no ha passat factura a les bases de l'NMC. "Ni molt menys ha davallat (el nombre de militants)", ha afirmat Klein, qui destaca que "som dels partits més vius i més actius de Cambrils".

Entre els llocs 6 i 12 de la candidatura de l'NMC es troben Rosa Maria Carrasco, José Angel Garcia, Aureli Sirvent, Pablo Arrogante, Neus Bosquet, Francisco Serrano i Ángeles Montull. Amb ells, confia superar els "excel·lents" resultats obtinguts ara fa quatre anys. "Volem anar més enllà", ha dit.

Klein ha explicat que els membres del Nou Moviment estan treballant en l’elaboració del programa electoral, amb aportacions dels militants i simpatitzants, però també mitjançant les més de vint reunions mantingudes amb representants de les associacions i entitats del municipi.

"Cambrils necessita una embranzida en el terreny econòmic", ha avançat. Per això, en el seu programa prioritzaran les propostes en el terreny del comerç, el turisme i també de caire social. 

Darrera modificació elDijous, 11 abril 2019 14:42

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web