Menu
RSS

unnamed

Més de 170 persones assisteixen a la presentació de la llista de l’NMC

Més de 170 persones assisteixen a la presentació de la llista de l’NMC

Amb el lema de campanya “Cambrils en moviment”, el Nou Moviment Ciutadà per Cambrils ha donat a conèixer aquest divendres, a l’hotel Port Eugeni, a tots els integrants de la llista que presenta a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

En una sala plena amb més de 170 assistents que han volgut conèixer la proposta del partit independent que fa vuit que té representació al consistori cambrilenc, el líder de l’NMC, Oliver Klein s’ha mostrat convençut que el grup de persones que l’acompanyen és, amb diferència, “el millor preparat per gestionar Cambrils els propers quatre anys i acabar amb la situació de paràlisi a la que s’ha sotmès aquest municipi els darrers anys per part dels diferents equips de govern”.

Un per un, tots els integrants de la llista de l’NMC han anat explicant perquè es van decidir sumar al projecte al seu moment i no han amagat que són optimistes de cara als resultats del proper 26 de maig.

Oliver Klein ha explicat que “Cambrils té molts potencials i elements de treball que cal aprofitar per posar-la en moviment de manera immediata”. Per això s’ha apostat, afegia l’alcaldable del partit municipalista, pel lema de campanya ja que parla del “moviment” que necessita Cambrils i que li donarà l’NMC amb les propostes del programa que es presentarà públicament en pocs dies.

oliver1

La llista de l’NMC s’ha renovat molt respecte a les últimes eleccions municipals i s’ha buscat d’integrar-hi a persones de totes les edats i àmbits laborals per aconseguir la representativitat i diversitat social i cultural que té el municipi de Cambrils.

Darrera modificació elDissabte, 04 Maig 2019 12:48

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web