Menu
RSS

unnamed

Alejandro Hernández, de Salou x Salou-Centrats, vol millorar el teixit social i econòmic del municipi

Alejandro Hernández, de Salou x Salou-Centrats, vol millorar el teixit social i econòmic del municipi

La seva candidatura la integren persones que viuen i coneixen el dia a dia de Salou. Alejandro Hernández, candidat a l’alcaldia de Salou amb Salou x Salou- Centrats va presentar-se divendres passat, dia 10 de maig, davant dels electors a la seva seu social, situada al número 57 del carrer de Barcelona.

En un acte obert a la ciutadania, que va comptar amb la presència del secretari d'Implantació nacional de Lliures, Juanjo Isern, i del número dos de la llista i militant de Convergents, Álvaro Ferré, Hernández va anunciar l'eslògan de campanya escollit per la formació: 'Centrats en Salou, centrats en tu', sorgit de la integració de la plataforma ciutadana Salou x Salou i Centrats.

Cal recordar que Centrats és una coalició de caràcter municipalista formada per lliures i Convergents.

La presentació de l’acte de divendres va anar a càrrec de Juanjo Isern, que va descriure com és el dia a dia de la política, quan “has de relacionar-te amb la gent del poble, que valora l’esforç i la superació permanent dels polítics”. Isern va dir que Salou “es mereix un polític que treballi perquè Salou esdevingui el primer municipi turístic de Catalunya”.

centrats-salou

Per la seva banda, el candidat Alejandro Hernández va recordar els orígens de la plataforma ciutadana Salou x Salou i va dir que “en els darrers anys, hem treballat cada dia dins dels nostres barris i dins les nostres associacions i hem adquirit una experiència per poder-nos presentar, oferint uns projectes que garanteixin la neteja de la ciutat, els serveis socials, el benestar dels joves i de la gent gran, l’aparcament i el suport a la petita i mitjana empresa, instal·lant un polígon de baixa densitat”.

Hernández va remarcar que la candidatura que encapçala és “absolutament municipalista”, integrada per gent del poble. El número 2 de la candidatura, Álvaro Ferré, va declarar a La Vila que li agrada la política i que "sempre he estat implicat en diverses iniciatives socials del poble". La presidència de Salou x Salou és en mans de Luis Corral, que fou cap de llista de la candidatura fa 8 anys i que va quedar a les portes d'obtenir representació a l'Ajuntament. D'altra banda, Alejandro Hernández va rebre aquest divendres el suport de candidats d'altres poblacions, com la del cap de llista de Tot per Vila-seca-Centrats, Ander Basterretxea, i del número tres de la llista de Centrats per Tarragona, Hèctor Àlvarez.

Darrera modificació elDilluns, 13 Maig 2019 21:31

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web