Menu
RSS

unnamed

Votació i reaccions dels alcaldables de Vila-seca

Votació i reaccions dels alcaldables de Vila-seca

Bon dia! Engeguem el diumenge electoral a La Vila amb el seguiment de les votacions i les reaccions dels principals candidats a l'alcaldia de Vila-seca. Avui els anirem explicant tota la jornada electoral poble a poble, minut a minut. 

WhatsApp Image 2019-05-26 at 09.28.38 1

El socialista Ivan Navarro és el primer a votar a l'escola Torroja i Miret. Ha apuntat que confia que sigui una jornada tranquil·la, amb molta participació i que està molt il·lusionat amb l'equip de persones que l'acompanya.

WhatsApp Image 2019-05-26 at 09.28.38

L'alcaldable de Cs és el següent a votar al Centre de Formació Antic Hospital. Acompanyat d'un bon grapat de companys de candidatura, Joan Anton Ramírez manifesta que "avui és una jornada bonica, per gaudir-la. Ha estat una campanya molt maca, molt divertida i molt neta per totes les parts. Avui és un dia per gaudir de la democràcia i que la gent surti a votar, que és el més important. A la tarda obrirem les urnes i esperem que la gent ens hagi donat la seva confiança".

WhatsApp Image 2019-05-26 at 09.58.42

Mario Téllez, de Vila-seca en Comú, vota a l'escola Sant Bernat Calvó. Explica que viu la jornada electoral "amb confiança i amb il·lusió. És la nostra segona vegada i ho fem amb més tranquil·litat, més experiència i bagatge. Ara toca que la gent voti, que voti a qui vulgui, però que voti. Si després ens queixem, com a mínim que s'hagi votat. Nosaltres defensem que la democràcia és quelcom més que anar a votar cada quatre anys, però el dia d'avui és la pràctica de la democràcia". Téllez ha encoratjat a tota la ciutadania a votar i ha desitjat una alta participació.

WhatsApp Image 2019-05-26 at 10.16.22

El candidat de Decidim Vila-seca, Josep Forasté, ha votat a la Biblioteca Municipal destacant que "són més de dos setmanes de campanya. És una feina de quatre anys. És una feina d'equip, una feina que hem fet molt ben feta. Avui és l'hora de recollir els fruits". L'alcaldable ha expressat que confia "que sigui una jornada tranquil·la, que vagi tot molt bé i que sigui una festa de la democràcia".

WhatsApp Image 2019-05-26 at 10.49.10

Pere Segura, de Vila-seca Segura, ha anat a votar a l'escola Antoni Torroja i Miret acompanyat per l'alcalde, Josep Poblet, i altres companys de la candidatura. "És la finalització de tota una feina de mesos. Els últims dies han sigut els dies de campanya de més sprint, de més feina, que acaben en un dia com avui on la gent expressa la seva decissió sobre quines són les persones que volen que tutelin el futur per Vila-seca", ha expressat. A més, Segura ha dit que anar a votar "és un tema de compromís. Les societats avancen en la mesura que tothom ens comprometem amb la presa de decisions. No només en les eleccions, sinó participant d'una manera activa, i així ho intentem fomentar".

WhatsApp Image 2019-05-26 at 11.42.26

El PP de Vila-seca, darrer partit amb representació plenària a l'Ajuntament, també estrena candidat amb Goyo Esteban. Després de dipositar el seu vot al Centre Cívic i Cultural de la Pineda, el candidat ha animat a la participació dels vila-secans i vila-secanes.

WhatsApp Image 2019-05-26 at 11.16.19

Ander Basterretxea, candidat de Tot per Vila-seca-Centrats, ha dispositat el seu vot al Conservatori de Música i ha dit que "Vila-seca necessita un canvi no un recanvi i Tot per Vila-seca Centrats el representa; experiència, honestedat i sobretot municipalisme perquè sentim Vila-seca com nostra. És el que ens caracteritza". L'alcaldable, que lidera aquesta formació per primera vegada, ha assegurat que "ens agradaria tenir representació a l'Ajuntament, però som conscients de la dificultat. Sigui quin sigui el resultat continuarem treballant per tots els veïns i veïnes de la nostra ciutat".

Darrera modificació elDilluns, 27 Maig 2019 02:31

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web