Menu
RSS

unnamed

Camí Mendoza, Pere Granados i Pere Segura guanyen les eleccions [Directe]

Camí Mendoza, Pere Granados i Pere Segura guanyen les eleccions [Directe]

Engega el recompte electoral de les eleccions municipals a Cambrils, Salou i Vila-seca. Després del recompte del vot de les europees, els membres de les diferents meses electorals han iniciat el recompte dels vots dels partits que aspiren a governar els pròxims governs municipals.

La primera imatge curiosa arriba des de Vila-seca, on ha sortit un vot nul amb una papereta de la fictícia Casa Stark, de la popular sèrie d'HBO Joc de Trons. La papereta té com a logo de partit el llop que identifica la família Stark i està encapçalada per Rickard Stark.

WhatsApp Image 2019-05-26 at 21.17.59

En el segon avança de dades de participació, corresponent a les 18 hores, la xifra ha crescut als tres municipis. A Cambrils, ha pujat quasi sis punts, del 29,95% de fa quatre anys al 33,43% d'aquest diumenge,. A Salou, del 38,10 de 2015 s'ha passat al 42,62%. A Vila-seca, l'increment ha estat més pronunciat i a dues hores del tancament dels col·legis havia votat el 48,03% del cens, gairebé un 7% més que a la darrera convocatòria electoral (41,21%).

Primers resultats provisionals. Amb més del 30% dels vots escrutats, la victòria de les municipals seria per Vila-seca Segura amb 9 regidors, seguit de Cs (4), Vila-seca en Comú (3), Decidim Vila-seca (3) i PSC (2). El PP desapareixeria del saló de plens.

A Cambrils i Salou, el recompte oficial de les meses segueix un ritme més lent, encara sense dades rellevants.

L'escrutini supera el 50% a Vila-seca. Vila-seca Segura es manté en primera posició, amb 8 regidors. Ciutadans seria segona força amb 4 i per darrere, triple empat entre Comuns, Decidim i PSC, que entrarien amb 3 regidors cada formació.

Primeres dades ressenyables a Cambrils. Amb l'11,3% de l'escrutini, ERC es reforçaria com a primera força amb 6 regidors, per davant de Junts per Cambrils (4), Cs (3), PSC (3), NMC (3) i PP (2).

Salou també supera el 10% de l'escrutini. Amb el 18%, el partit de Granados, Sumer per Salou, guanyaria les eleccions i obtindria 7 regidors. ERC seria segona força amb 4, per davant de Cs i PSC, amb 3 cadascun. També superen el 5% dels vots Fem Salou Fem República, PP, Unidos Salou i VOX, que tindrien un regidor al proper ple.

Vila-seca s'apropa al 100% de l'escrutini. Amb el 92% dels vots, Vila-seca Segura es manté amb 8 regidors, però Cs s'enfila fins als 5. Per darrere, Vila-seca en Comú i Decidim Vila-seca obtindrien 3 representants i el PSC, dos.

A Cambrils el recompte oficial arriba al 33%. ERC guanyaria dos regidors fins als 6; Cs i PSC obtindrien 4; Junts i NMC, tres; i el PP un. L'Assemblea de Cambrils sortiria del saló de plens.

En aquests enllaços podeu consultar els resultats finals de les eleccions a Cambrils, Salou i Vila-seca.

Darrera modificació elDilluns, 27 Maig 2019 02:30

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web