Menu
RSS

unnamed

Camí Mendoza repeteix victòria a Cambrils i reforça ERC amb sis regidors

Els sis regidors republicans que entraran a la pròxima corporació municipal. Els sis regidors republicans que entraran a la pròxima corporació municipal.

Esquerra ha tornat a guanyar les eleccions municipals de Cambrils aquest diumenge i ho ha fet amb gairebé un miler de vots més i ampliant de quatre a sis els regidors respecte al 2015. Per mantenir el govern municipal, l'alcaldessa Camí Mendoza podria repetir el pacte de govern amb PSC i Junts per Cambrils, que han obtingut 4 i 3 regidors, respectivament.

Ciutadans, per la seva banda, ha passat de quarta a segona força a la vila aconseguint augmentar un regidor, fins als quatre, la seva representació al proper plenari municipal. El Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC) passa de 4 a 3 regidors, mentre que el PP es queda amb un dels dos que tenia. L'Assemblea de Cambrils perd la seva representació a l'Ajuntament després de quedar com a setena opció de l'electorat.

WhatsApp Image 2019-05-27 at 02.22.46

Per darrere, cap de les cinc noves formacions que es presentaven a aquests comicis ha arribat al 5% necessari per aconseguir un regidor. Per ordre de vots, han quedat Podemos, la CUP, Primàries, ADN Cambrils i ALME.

 

Darrera modificació elDilluns, 27 Maig 2019 02:27

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web