Menu
RSS

unnamed

Pere Granados torna a guanyar les eleccions a Salou

Celebració de la victòria electoral, aquesta nit a la seu de Sumem per Salou. Celebració de la victòria electoral, aquesta nit a la seu de Sumem per Salou.

Pere Granados, el candidat de Sumem per Salou, ha guanyat les eleccions municipals amb 2.237 vots, 171 vots més que fa quatre anys. La formació municipalista tindrà, doncs, 7 regidors al proper plenari municipal, un menys que en l'actualitat.

La segona força més votada ha estat el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), que ha guanyat un regidor respecte a 2015 i ara en tindrà 5. I segueixen amb 4 regidors cadascun Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), que en suma dos més, i Ciutadans, que repeteix amb 4. El Partit Popular (PP) perd un regidor dels dos que tenia i es queda només amb Mario García al consistori. 

WhatsApp Image 2019-05-27 at 02.21.40

En l’atenció als mitjans de comunicació, Pere Granados ha agraït la confiança que li ha renovat la ciutadania de Salou i ha garantit “una millora de la qualitat de vida de les persones i l’execució de tots els projectes que hem estat treballant i que per qüestions alienes a la nostra voluntat no s’han pogut executar”. 

Granados ha dit que “el poble de Salou ha estat intel·ligent i ha vist que nosaltres podem transformar-lo” tot conservant “la neutralitat de la institució”. En aquest sentit, el candidat a la reelecció ha parlat de “tranquil·litat i estabilitat, condicions del tot necessàries perquè els pobles progressin”.

Pel que fa a possibles pactes amb altres formacións per fer govern el proper dia 15 de juny, Pere Granados ha dit que “veiem que no hi ha possibilitats de pactes per part d’altres formacions polítiques, perquè serien pactes absolutament antinatura i nosaltres tenim diverses possibilitats”.

Així, “a partir de demà obrirem un torn de trobades amb les diferents opcions polítques que nosaltres creiem que poden garantir aquesta estabilitat i que veritablement volen treballar en el nostre projecte i el millor acord per Salou serà el que assolirem”, ha manifestat.

Darrera modificació elDilluns, 27 Maig 2019 02:25

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web